Black Pearl csillogás gyöngy karkötő #991598

Black Pearl csillogás gyöngy karkötő #991598

Black Pearl csillogás gyöngy karkötő #991598

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 399 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Black Pearl csillogás gyöngy karkötő - termékleírás

A fekete minden nő ruhatárában szerepel: ha nem is szereti, egy elegáns szoknya vagy nadrág formájában biztosan jelen van. Klasszikus. Az Ébenfekete csillogás karkötőben a 8mm-es méretű fekete szintetikus gyöngyök gumira vannak felfűzve. Az ékszer éke két kristályokkal kirakott gyűrű, valamint egy úgynevezett shamballa gyöngy.

Alkalmi és hétköznapi outfitek szenzációs kiegészítője lehet ez a karkötő.

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásványok, R.M.ékszer Karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Black Pearl csillogás gyöngy karkötő #991598 csoport termékei között található karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásványok, R.M.ékszer Karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja női nadrág, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásványok, R.M.ékszer Karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Black Pearl csillogás gyöngy karkötő - termék paraméterei

Black Pearl csillogás gyöngy karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Black Pearl csillogás gyöngy karkötő - egyéb érdekes termékek

Black Pearl csillogás gyöngy karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?