Rendet teremtő bronzit szemcse ásvány karkötő

Rendet teremtő bronzit szemcse ásvány karkötő

Rendet teremtő bronzit szemcse ásvány karkötő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 099 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Rendet teremtő bronzit szemcse ásvány karkötő - termékleírás

Rendet teremtő bronzit szemcse ásvány karkötő

Kinek jó választás a szemcse ásvány karkötő? - annak, aki szereti a kevésbé szabályos dolgokat, a rusztikus megjelenésű ékszereket - aki szeretné magán érezni az ásvány hatását, de idegenkedik a tökéletesre megmunkált gömb formától - annak, aki kicsit is bizonytalan benne, hogy milyen méret lenne számára a megfelelő.

Az ásvány szemcsék gumira vannak felfűzve. Az ásvány gyöngyszemek nem egyformák, folyamatosan elforognak egymáson, így kisebb és nagyobb csuklóméretűek is viselhetik: akár 16-18 cm-es csuklóig.

Amit a bronzitról érdemes tudnod: A bronzitot a belső oldottság kövének tartják. Feltölt pozitív energiával, segít a meditációban és a helyes döntések meghozatalában. Egyesek szerint ahhoz, hogy újratöltődj energiával a legfontosabb, hogy legyen nálad bronzit. Hatásos kiütések, bőrszárazság és a bőr öregedése ellen, oldja a görcsöket és általános fájdalomcsillapító. Segít világosságot és rendet teremteni az életben.

 

Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.  

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Rendet teremtő bronzit szemcse ásvány karkötő termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Rendet teremtő bronzit szemcse ásvány karkötő - termék paraméterei

Rendet teremtő bronzit szemcse ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Rendet teremtő bronzit szemcse ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Rendet teremtő bronzit szemcse ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?