Nyugtató borostyán szemcse ásvány karkötő

Nyugtató borostyán szemcse ásvány karkötő

Nyugtató borostyán szemcse ásvány karkötő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 149 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nyugtató borostyán szemcse ásvány karkötő - termékleírás

Nyugtató borostyán szemcse ásvány karkötő

Kinek jó választás a szemcse ásvány karkötő? - annak, aki szereti a kevésbé szabályos dolgokat, a rusztikus megjelenésű ékszereket - aki szeretné magán érezni az ásvány hatását, de idegenkedik a tökéletesre megmunkált gömb formától - annak, aki kicsit is bizonytalan benne, hogy milyen méret lenne számára a megfelelő.

Az ásvány szemcsék gumira vannak felfűzve. Az ásvány gyöngyszemek nem egyformák, folyamatosan elforognak egymáson, így kisebb és nagyobb csuklóméretűek is viselhetik: akár 16-18 cm-es csuklóig.

Amit a borostyánról tudnod érdemes: A borostyán több millió éves megkövesedett fenyőgyanta. A fa azért termel gyantát, hogy megvédje magát és sérülését a fertőzésektől, kórokozóktól. Gyakran tartalmaz zárványokat is, leveleket, gallyakat, apró rovarokat, amelyek még értékesebbé tehetik az ásványt. Lelki gyógyhatása: Sárga színével a borostyán megnyitja a solar plexust, azaz a köldökcsakrát, a szellemi tisztaságért, a lelki egyensúlyért és a magabiztosságért. Energiája tehát magabiztossággal tölt el, segítségével gondtalanabbul és könnyebben élhetjük az életet. Javítja és nyugtatja kedélyünket, megszünteti a félelmet és a depressziót. Testi gyógyhatás: A borostyán legismertebb testi síkon működő gyógyhatása a kisgyermekeknél fogzás alatti fájdalom csökkentése. A borostyán enyhíti a fog növekedésekor fellépő gyulladást és fájdalmat, amikor a kibúvó fog áttöri az ínyt. Ugyanígy használhatjuk felnőttek fogínygyulladásainak esetében. A borostyán igen jó hatással van a különféle bőrbetegségekre, mint pl. pattanások, ekcéma, afta, bőrkiütések, övsömör, szemölcsök. Ezen felül hajas fejbőrünk problémáira is használhatjuk, mint pl. a korpásodásra. A légutakra is kifejti gyógyító hatását, mandulagyulladás, köhögés, asztma, hörghurut estében is hatásos. Jótékony hatással van az emésztőrendszerünkre is. Hozzárendelt mágikus hatás: A jószerencse köveként tartják számon. Csillagjegyei: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő Csakrája: Köldökcsakra

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Nyugtató borostyán szemcse ásvány karkötő termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Nyugtató borostyán szemcse ásvány karkötő - termék paraméterei

Nyugtató borostyán szemcse ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Nyugtató borostyán szemcse ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Nyugtató borostyán szemcse ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?