Gazdagság citrin szemcse ásvány karkötő

Gazdagság citrin szemcse ásvány karkötő

Gazdagság citrin szemcse ásvány karkötő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 099 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gazdagság citrin szemcse ásvány karkötő - termékleírás

Gazdagság citrin szemcse ásvány karkötő

Kinek jó választás a szemcse ásvány karkötő? - annak, aki szereti a kevésbé szabályos dolgokat, a rusztikus megjelenésű ékszereket - aki szeretné magán érezni az ásvány hatását, de idegenkedik a tökéletesre megmunkált gömb formától - annak, aki kicsit is bizonytalan benne, hogy milyen méret lenne számára a megfelelő.

Az ásvány szemcsék gumira vannak felfűzve. Az ásvány gyöngyszemek nem egyformák, folyamatosan elforognak egymáson, így kisebb és nagyobb csuklóméretűek is viselhetik: akár 16-18 cm-es csuklóig.  

Amit a citrinről érdemes tudnod: A citrin a sárgának szinte mindenféle színárnyalatát felvonultathatja. Az ásvány akkor keletkezik, amikor a kcvarot enyhe radioaktív sugárzás éri. Ritka kőről lévén szó, az értéke magas, gyakran árulnak hevített ametisztet citrin néven.  Lelki gyógyhatása:  A citrin védelmezi és megtisztítja auránkat, eltávolítja a negatív energiákat, pozitív, örömteli rezgéseket áraszt. A negatív érzelmeket átalakító hatásának köszönhetően segít a problematikus kapcsolatok helyrehozásában. Megteremti a frissesség és biztonság érzését. Erősíti az intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt. Támogatja a rugalmas döntéshozatalt, és segítségével reálisabban felmérhetjük a valós helyzetet. A napfonatcsakrára kifejtett hatása révén nyugalmat biztosít. Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Motivációt ad és bölcsességet, hogy hibáinkból tanulhassunk. Segít elfogadni önmagunkat.  Testi gyógyhatás:  A citrin a gyomor és a belek problémáin segít. Ösztönzi az emésztőszervek és belső elválasztású mirigyek tevékenységét. Hatással van a hasnyálmirigyre is, így jó cukorbetegség ellen. Csökkenti a koleszterinszintet. Mivel segíti a méreganyagok kiválasztását, így használhatjuk méregtelenítő kúrák során.  Hozzárendelt mágikus hatás:  Vonzza a gazdagságot és sikert.  Csillagjegyei: Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak  Csakrái: Napfonatcsakra, Torokcsakra   

Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Gazdagság citrin szemcse ásvány karkötő csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Gazdagság citrin szemcse ásvány karkötő - termék paraméterei

Gazdagság citrin szemcse ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Gazdagság citrin szemcse ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Gazdagság citrin szemcse ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?