Quirumed Richellis Dino masszázseszköz

Quirumed Richellis Dino masszázseszköz

Quirumed Richellis Dino masszázseszköz

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Quirumed Richellis Dino masszázseszköz - termékleírás

A masszázsok a gyógytornász munkájának lényeges részét képezik. A napi többszöri masszázs fárasztó lehet, ezért fontos, hogy energiát takarítson meg anélkül, hogy a masszázs minősége romlana. A Richellis Dino masszázs segédeszköz ezt a célt szolgálja. A professzionális Richellis Dino masszázseszköz a lágy szövetek, a test nehezen hozzáférhető helyeinek és a triggerpontok kezelésére szolgál. Előnye a test kezelt területeinek pontos megcélzása. A masszázseszköz tartós anyagból készült, amely könnyedén és gyorsan tisztítható. Ellenáll a sérüléseknek, és rendkívül könnyű. Richellis Dino masszázseszköz - jellemzői: anatómiai forma megkönnyíti a terapeuta munkáját tehermentesíti a kezeket könnyű tisztítás és fertőtlenítés törhetetlen és könnyű ideális kis területek kezelésére méret: 11 x 5,5 x 2 cm  

Termék Quirumed Richellis Dino masszázseszköz termékcsoporthoz tartozik Masszázs segédeszközök, márka kínálatában szerepel Quirumed.

Quirumed Richellis Dino masszázseszköz - termék paraméterei

Quirumed Richellis Dino masszázseszköz - ár és elérhetőség előzményei

Quirumed Richellis Dino masszázseszköz - egyéb érdekes termékek

Quirumed Richellis Dino masszázseszköz - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?