Quirumed Richellis Cobra masszázseszköz

Quirumed Richellis Cobra masszázseszköz

Quirumed Richellis Cobra masszázseszköz

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Quirumed Richellis Cobra masszázseszköz - termékleírás

A Richellis Cobra professzionális masszázseszköz az ázsiai masszázseszközök által inspirált hullámformával rendelkezik. Ha rendszeresen masszíroz, nem hiányozhat a masszázseszközei közül. Előnye mindenekelőtt az, hogy tehermentesíti a kezet, ugyanakkor növeli a masszázs terápiás hatását. A Richellis Cobra masszázs segédeszköz a triggerpontok kezelésére és kisebb területek masszírozására szolgál. A triggerpontok a gyakori mozgásszervi fájdalmak egyik leggyakoribb okozói. Ezek olyan elváltozások, amelyek az izmok egy bizonyos részén jelentkeznek stressz, ásványianyag-hiány vagy hormonális rendellenességek miatt. Ezeken a helyeken az izom természetes összehúzódása és ellazulása nem történik meg, és triggerpontok jönnek létre. A masszázseszköz tartós anyagból készült, amely könnyedén és gyorsan tisztítható és fertőtleníthető. Ellenáll a sérüléseknek, és rendkívül könnyű. Előnye, hogy a ruházat felett is használható. Richellis Cobra masszázseszköz - jellemzői: az ázsiai masszázseszközök által inspirált anatómiai forma megkönnyíti a terapeuta munkáját tehermentesíti a kezeket növeli a terápiás hatást könnyű tisztítás és fertőtlenítés törhetetlen és könnyű ideális kis területek és triggerpontok kezelésére méret: 11 x 8,5 x 2 cm  

Ezt a terméket a csoportban találja Masszázs segédeszközök, márka kínálatában szerepel Quirumed, az e-shopban megtalálod Fabulo.hu.

Quirumed Richellis Cobra masszázseszköz - termék paraméterei

Quirumed Richellis Cobra masszázseszköz - ár és elérhetőség előzményei

Quirumed Richellis Cobra masszázseszköz - egyéb érdekes termékek

Quirumed Richellis Cobra masszázseszköz - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?