Quirumed Richellis 3D Thumb masszázseszköz

Quirumed Richellis 3D Thumb masszázseszköz

Quirumed Richellis 3D Thumb masszázseszköz

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 17 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Quirumed Richellis 3D Thumb masszázseszköz - termékleírás

A triggerpontok a gyakori mozgásszervi fájdalmak egyik leggyakoribb okozói. Ezek olyan elváltozások, amelyek az izmok egy bizonyos részén jelentkeznek stressz, ásványianyag-hiány vagy hormonális rendellenességek miatt. Ezeken a helyeken az izom természetes összehúzódása és ellazulása nem történik meg, és triggerpontok jönnek létre. A Richellis 3D Thumb professzionális masszázseszközt a fizioterápia során használják a triggerpontok kezelésére. Használható a kéz, a nyak és a gerinc kötőszövetének masszírozására is. Minden fizioterapeuta értékelni fogja, mert tehermentesíti a kezeket. A masszázseszköz tartós anyagból készült, amely könnyedén és gyorsan tisztítható. Ellenáll a sérüléseknek, és rendkívül könnyű. További előnye, hogy ruházat, kinezio tapasszok és kötések fölött is alkalmazható. Richellis 3D Thumb masszázseszköz - jellemzői: anatómiai forma megkönnyíti a terapeuta munkáját tehermentesíti a kezeket könnyű tisztítás és fertőtlenítés törhetetlen és könnyű ideális kis területek kezelésére méret: 14 x 9,5 x 1,9 cm  

Termék Quirumed Richellis 3D Thumb masszázseszköz csoport termékei között található Masszázs segédeszközök, márka kínálatában szerepel Quirumed, az e-shopban megtalálod Fabulo.hu.

Quirumed Richellis 3D Thumb masszázseszköz - termék paraméterei

Quirumed Richellis 3D Thumb masszázseszköz - ár és elérhetőség előzményei

Quirumed Richellis 3D Thumb masszázseszköz - egyéb érdekes termékek

Quirumed Richellis 3D Thumb masszázseszköz - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?