Pulóver Direct Alpine Sakura Tech Lady rózsafa / korall

Pulóver Direct Alpine Sakura Tech Lady rózsafa / korall

Pulóver Direct Alpine Sakura Tech Lady rózsafa / korall

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 52 714 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Pulóver Direct Alpine Sakura Tech Lady rózsafa / korall - termékleírás

Pulóver Direct Alpine Sakura Tech Lady rózsafa / korall Női sportdzseki a fokozott hőkomfortért puha, funkcionális, nagymértékben nyújtható anyagokból a Polar tec-től. A modern hibrid konstrukció ötvözi a kiváló minőségű Power Stretch anyagot a felső elülső részen és a vállakon a hőkomfortért, valamint a strukturált Power Grip anyagot a kapucni, a hát és az ujjak végein a fokozott izzadságperemért aerobic tevékenységek során. Puha, funkcionális, nagymértékben nyújtható anyagok kiváló szigetelő tulajdonságokkal és nagyon jó mechanikai ellenállással a viselő maximális kényelme érdekében. A szoros, anatómiailag pontos szabás és az elasztikus anyag semmilyen módon nem korlátozza a mozgást. A kabát alkalmas második rétegként vagy gyengébb szigetelésű felső rétegként az átmeneti időszakban minden szabadtéri és sporttevékenység során.Súly: 337 g Fő 1: 57% újrahasznosított poliészter + 33% poliamid (Nylon) + 10% poliuretán (Spandex) - POLARTEC® Power Stretch® Pro, Fő 2: 94% újrahasznosított poliészter + 6% poliuretán (elasztán) - POLARTEC® Power Grid®,Szabás: női (SPORT FIT) LEÍRÁS Szorosan záródó kapucni és ujjvégek elasztikus szegéllyel. Fő cipzár állvédővel. Két cipzáras oldalzseb. Anatómiailag formázott ujjak. Alakított hátlap, meghosszabbított alsó peremmel. Made in Europe Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Pulóver Direct Alpine Sakura Tech Lady rózsafa / korall

Termék Pulóver Direct Alpine Sakura Tech Lady rózsafa / korall termékcsoporthoz tartozik Női pulóverek a márkától Direct Alpine, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Pulóver Direct Alpine Sakura Tech Lady rózsafa / korall - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
KategóriaPulóverek, Női pulóverek, Kardigánok
MárkaDirect Alpine
E-shopGamisport.hu

Pulóver Direct Alpine Sakura Tech Lady rózsafa / korall - ár és elérhetőség előzményei

Pulóver Direct Alpine Sakura Tech Lady rózsafa / korall - egyéb érdekes termékek

Pulóver Direct Alpine Sakura Tech Lady rózsafa / korall - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?