Női pulóver Sensor Felső Merino kenguru mélykék 21200041

Női pulóver Sensor Felső Merino kenguru mélykék 21200041

Női pulóver Sensor Felső Merino kenguru mélykék 21200041

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 35 698 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női pulóver Sensor Felső Merino kenguru mélykék 21200041 - termékleírás

Női pulóver Sensor Felső Merino kenguru mélykék 21200041 Női kenguru stílusú pulóver hasi zsebbel és kapucnival. A pulóver vonzó nyomtatással díszített.A praktikus és kényelmes pulóver MERINO WOOL UPPER két egymást tökéletesen kiegészítő anyag kombinálásával jött létre. A külső rész, amely színben különbözik a belső résztől, merinói gyapjúból, míg a belső rész Nano Soft polipropilénből készült.A merinógyapjú kellemesen melegít, szabályozza a testhőmérsékletet és megakadályozza a kellemetlen szagokat. Belső Nano Soft polipropilén, a pulóver szükséges tartósságot és szilárdságot biztosít. A Merino pulóver ideális hidegebb körülmények között, amikor teljes mértékben számíthat a merinói gyapjú tulajdonságaira. Kenguru kapucnis pulóver kapucnival Két anyag kombinációja Többségében merinói gyapjú A kellemetlen szagokat okozó baktériumok nem szaporodnak el a merinói gyapjúban Kiváló hőszabályozó tulajdonságok Hatékonyan eltérő színezés a belső és a külső oldalon   Anyag Merino felső Magasabb szintű funkcionális ruházat. A Merino Upper kollekció egy kétrétegű kötött anyag, amelynek egyedisége a két exkluzív anyag kombinációjában rejlik. A hosszú gyapjúszálak pontosan elvezetik a nedvességet, míg a kiváló minőségű szintetikus anyagok biztosítják a kényelmet. Miért maradjunk a földön? Szétszóródni a jobbik irányba. Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Női pulóver Sensor Felső Merino kenguru mélykék 21200041

Ezt a terméket a csoportban találja Női pulóverek a márkától Sensor, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női pulóver Sensor Felső Merino kenguru mélykék 21200041 termékcsoporthoz tartozik Női felsők, a márkához tartozik Sensor az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Női pulóver Sensor Felső Merino kenguru mélykék 21200041 - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
FunkcionálisIGEN
IntrastatPólók dl. Ujj férfi + dámské-0,20-61099030
KategóriaPulóverek, Zsebóra, Zsebek, Női pulóverek, Női felsők, Kardigánok
MárkaSensor
E-shopGamisport.hu

Női pulóver Sensor Felső Merino kenguru mélykék 21200041 - ár és elérhetőség előzményei

Női pulóver Sensor Felső Merino kenguru mélykék 21200041 - egyéb érdekes termékek

Női pulóver Sensor Felső Merino kenguru mélykék 21200041 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?