Női merinó pulóver Lasting ASTERIE-3186 szürke

Női merinó pulóver Lasting ASTERIE-3186 szürke

Női merinó pulóver Lasting ASTERIE-3186 szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 33 429 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női merinó pulóver Lasting ASTERIE-3186 szürke - termékleírás

Női merinó pulóver Lasting ASTERIE-3186 szürke ASTERIE női pulóver dupla kötésből, belül 100% merinó gyapjú 17 mikron, kívül poliészter-poliamid. Alkalmas második rétegként a mindennapi viselethez. A bőrrel közvetlenül érintkező merinógyapjú melegen tartja Önt, és minden körülmények között optimális klímát biztosít. A poliamid fonalas poliészter biztosítja a gyors izzadságelvezetést és növeli a termékek tartósságát. Funkcionális kötés, miközben megőrzi a merinógyapjú előnyeit. ANYAG 55% merinó gyapjú 18MC, 23% poliészter, 22% poliamid RÉSZLETEK A TELJESÍTMÉNY ÉS A KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN - Kifinomult szabás - a viselési kényelemért - Húzózsinóros kapucni - tökéletesen illeszkedik a fejhez és nem csúszik el - Beálló ujjak raglan szabással a vállakon - mozgásszabadság és a hátizsák pántjai alatt történő dörzsölődés elkerülése - Hüvelykujjak - garantálja az alakstabilitást - 2 oldalzseb - melegen tartja a kezét - Alsó szegély - a hideg elleni védelem érdekében - Használja középső és felső rétegként MERINO WAVE - pontosan az emberi test aktuális igényeinek megfelelően melegít és hűl - elvezeti a nedvességet a testtől - nedvesen is melegen tart - megakadályozza a baktériumok elszaporodását, ezért többszöri izzadás után sem büdösödik - nem irritálja a bőrt - nagyon lélegző - kiküszöböli az UV-sugárzás hatásait - égésgátló - természetes anyag Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Női merinó pulóver Lasting ASTERIE-3186 szürke

Termék Női merinó pulóver Lasting ASTERIE-3186 szürke termékcsoporthoz tartozik Női pulóverek a márkától Lasting, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női merinó pulóver Lasting ASTERIE-3186 szürke - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
KategóriaPulóverek, Női pulóverek, Kardigánok
MárkaLasting
E-shopGamisport.hu

Női merinó pulóver Lasting ASTERIE-3186 szürke - ár és elérhetőség előzményei

Női merinó pulóver Lasting ASTERIE-3186 szürke - egyéb érdekes termékek

Női merinó pulóver Lasting ASTERIE-3186 szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?