Összecsukható szék Piknik tfc012 zöld

Összecsukható szék Piknik tfc012 zöld

Összecsukható szék Piknik tfc012 zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 407 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Összecsukható szék Piknik tfc012 zöld - termékleírás

Univerzális, könnyű szék, amit mindenhová magával vihet. Tökéletes a halászat vagy kempingeléshez. A kertben grillezés vagy takarítás közben nem helyettesíthető. Kevés helyet foglal el, bármilyen autóba illeszkedik. A széles karfák lehetővé teszik a hosszú és kényelmes használatát. Az ideális méretek a legtöbb turisztikai asztalhoz illeszkednek. A maximális kifeszített anyag illeszkedik a felhasználóhoz. A szürke színű, festett fémkerettel jól illeszkedik a színű szövet. JÓ TUDNI: *Textilén- egyfajta hállós kárpitos szövet,amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET, MERKURY MARKRT az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Összecsukható szék Piknik tfc012 zöld termékcsoporthoz tartozik Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, MERKURY MARKRT, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Összecsukható szék Piknik tfc012 zöld - termék paraméterei

Összecsukható szék Piknik tfc012 zöld - ár és elérhetőség előzményei

Összecsukható szék Piknik tfc012 zöld - egyéb érdekes termékek

Összecsukható szék Piknik tfc012 zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?