OfficePro Portia Szín: zöld

OfficePro Portia Szín: zöld

OfficePro Portia Szín: zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 120 100 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

OfficePro Portia Szín: zöld - termékleírás

Az OfficePro Portia ergonomikus egészségmegőrző irodai szék kellemesebbé teszi az Ön mindennapjait ülőmunka végzése közben az irodában vagy otthon. Számos beállítási lehetőség Legfőbb előnye a DONATI mechanizmus, amely szinkron mechanizmus 4 reteszelő helyzettel az ülés és a szék stabilitásának magas individualizálása és ergonómiája érdekében. Az ülőrészt függőleges és vízszintes irányban is beállíthatja, amelynek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik közvetlenül az Ön testalkatához beleértve a lábak megfelelő megtámasztását is. A hát egész nap kiválóan szellőzik a háttámla hálós anyagának köszönhetően. A Portia egészségmegőrző irodai szék ettől még többre képes -beállíthatja a fejtámla magasságát, valamint a kartámlák magasságát, mélységét és ráadásul a szélességét is. Automatikusan beállítja az ellensúlyt a felhasználó súlya szerint, amely megakadályozza a váratlan kibillenést leüléskor vagy a szék használata közben. Valóban bárhol használható A Portia ergonomikus irodai szék teherbírása 120 kg. Csúcsminőségű alapanyagokból készült. Legfontosabb része, az ülőrész habszivacsból készült, amely megtartja formáját hosszan tartó és intenzív használat során is. A kerekek lágyított felülettel rendelkeznek, kemény padlóra és szőnyegfelületekre egyaránt alkalmasak. Minőség észszerű áron Ha jó minőségű, ergonomikus irodai székre van szüksége elérhető áron, amelytől a háta nem fog fájni egész nap, akkor az OfficePro Portia a megfelelő választás! Garancia A gyártó 3 éves jótállást nyújt az ergonomikus irodai székre. A jótállás a termék minden alkatrészére vonatkozik.

Termék OfficePro Portia Szín: zöld csoport termékei között található Irodai székek, a márkához tartozik OfficePro, az e-shopban megtalálod Fabulo.hu.

OfficePro Portia Szín: zöld - termék paraméterei

OfficePro Portia Szín: zöld - ár és elérhetőség előzményei

OfficePro Portia Szín: zöld - egyéb érdekes termékek

OfficePro Portia Szín: zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?