OfficePro Merens White ergonomikus irodai szék Szín: zöld, Fejtámla: fejtámla nélküli

OfficePro Merens White ergonomikus irodai szék Szín: zöld, Fejtámla: fejtámla nélküli

OfficePro Merens White ergonomikus irodai szék Szín: zöld, Fejtámla: fejtámla nélküli

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 215 800 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

OfficePro Merens White ergonomikus irodai szék Szín: zöld, Fejtámla: fejtámla nélküli - termékleírás

A választható fejtámlájú OfficePro Merens White ergonomikus irodai szék a legjobb, amit az OfficePro-tól kaphat az egészséges ülés érdekében. Kortalan formatervezésének köszönhetően tökéletesen kombinálható a többi irodai és tárgyaló székkel a Merens sorozat kínálatából. Válassza ki az Önnek megfelelő kombinációt! Maximális funkcionalitás Az OfficePro Merens White irodai szék számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy pontosan beállítsa azt az igényeinek megfelelően. A reteszelési pozíciókat nem korlátozó szinkron mechanizmuson alapuló rendszerének köszönhetően és az oldalsó kihúzható kar segítségével könnyedén beállíthatja a lengési erőt, a szék úgynevezett dinamikus tulajdonságait. A szinkron mechanizmus lehetővé teszi az ülőrész és a háttámla egyidejű döntését több fokozatú reteszeléssel. Beállítható a szék teljes magassága az ülőrész magassága, mélysége és dőlése a deréktámla magassága a kartámlák magassága és mélysége a fejtámla magassága és dőlésszöge (opcionális) Az összes beállítás nagyon intuitív az ülőrész alatt könnyen elérhető karokkal. Fejtámlával vagy anélkül, válasszon a környezetének leginkább megfelelő színvariánsok közül. Kényelem mindenek felett A szék konstrukciója könnyített, a habszivacsból készült magas ülőrész kiváló minőségű kárpitozással rendelkezik. A hálós anyagból készült háttámla légáteresztő, és az állítható magasságú deréktámlával együtt biztosítja a hát megfelelő megtámasztását. Az állítható könyöktámaszokkal ellátott kartámlák kényelmes pihenést biztosítanak a kezeknek. Az ergonomikus Merens White irodai szék teherbírása 120 kg. Az univerzális kerekek kemény padlón és szőnyegfelületeken is használhatók. Mi többet kívánhat még? Az OfficePro Merens White ergonomikus irodai szék fejtámlával egy TOP termék, amelyet mindenki értékelni fog, aki ideje nagy részét ülő munkával tölti. Hagyja magát kényeztetni, és szerezze be ezt a széket a kínált színvariánsok egyikéből! Ne felejtse el megtekinteni a fekete konstrukciós változatot sem - OfficePro Merens. Garancia A gyártó 3 éves jótállást nyújt az ergonomikus irodai tárgyalószékre. A jótállás a termék minden alkatrészére vonatkozik.

Termék OfficePro Merens White ergonomikus irodai szék Szín: zöld, Fejtámla: fejtámla nélküli termékcsoporthoz tartozik Irodai székek, a márkához tartozik OfficePro, az e-shopban megtalálod Fabulo.hu.

OfficePro Merens White ergonomikus irodai szék Szín: zöld, Fejtámla: fejtámla nélküli - termék paraméterei

OfficePro Merens White ergonomikus irodai szék Szín: zöld, Fejtámla: fejtámla nélküli - ár és elérhetőség előzményei

OfficePro Merens White ergonomikus irodai szék Szín: zöld, Fejtámla: fejtámla nélküli - egyéb érdekes termékek

OfficePro Merens White ergonomikus irodai szék Szín: zöld, Fejtámla: fejtámla nélküli - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?