OfficePro Lacerta ergonomikus irodai szék Szín: kék

OfficePro Lacerta ergonomikus irodai szék Szín: kék

OfficePro Lacerta ergonomikus irodai szék Szín: kék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 270 000 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

OfficePro Lacerta ergonomikus irodai szék Szín: kék - termékleírás

Az OfficePro Lacerta egészségügyi ergonomikus, fejtámlával felszerelt irodai szék segít megőrizni az egészséges testtartást, és így kellemesebbé teszi az irodában vagy otthon ülőmunkával eltöltött mindennapi időt. Maximális kényelem Az anatómiailag kialakított háttámasz, állítható magassággal és mélységgel természetesen segíti a helyes testtartást, így hozzájárul a hátfájás megelőzéséhez. A fő előnye a szinkronmechanizmus 4 reteszelő pozícióval az ülés nagy mértékű egyénre szabása és ergonómiája, valamint a szék stabilitása érdekében. Az ülés függőlegesen és vízszintesen állítható, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkedik közvetlenül az Ön alakjához, beleértve a megfelelő lábtámaszt is. A háttámla önhordó hálója egész napos szellőzést biztosít a hát térségében. A fejtámla magassága állítható, a fejtámla dőlésszögének beállításával együtt, a nyaki gerinc maximális ellazítása érdekében. Zdravotná kancelárska stolička Lacerta disponuje automatickým nastavením sily protiváhy podľa hmotnosti užívateľa, ktorá zabraňuje nečakanému kolísaniu pri dosadnutí alebo používaní stoličky. A Lacerta egészségügyi irodai szék a használó súlyának megfelelően automatikusan állítja be az ellensúly erejét, ami megakadályozza a váratlan kilengést a szék elhelyezése vagy használata során. Válassza ki több színváltozat közül a környezetéhez leginkább illőt!   Igazán bárhova alkalmas A Lacerta ergonomikus irodai szék teherbírása 150 kg. Kiváló minőségű anyagokból készült. A legfontosabb rész, azaz az ülés hideghabot tartalmaz, amely hosszú távú és intenzív használat után is képes megőrizni formáját. A kerekek lágyított felülettel rendelkeznek, kemény padlókhoz és szőnyegekhez egyaránt alkalmasak. Minőség ésszerű áron Ha egy jó minőségű ergonomikus irodai székre van szüksége ésszerű áron, amelytől egész nap nem fog fájni a háta, az OfficePro Lacerta az igazi! Garancia A gyártó 3 éves jótállást nyújt az ergonomikus irodai székre. A jótállás a termék minden alkatrészére vonatkozik.

Termék OfficePro Lacerta ergonomikus irodai szék Szín: kék csoport termékei között található Irodai székek, a márkához tartozik OfficePro, az e-shopban megtalálod Fabulo.hu.

OfficePro Lacerta ergonomikus irodai szék Szín: kék - termék paraméterei

OfficePro Lacerta ergonomikus irodai szék Szín: kék - ár és elérhetőség előzményei

OfficePro Lacerta ergonomikus irodai szék Szín: kék - egyéb érdekes termékek

OfficePro Lacerta ergonomikus irodai szék Szín: kék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?