OfficePro Calypso XL ergonomikus irodai szék Szín: kék, Fejtámla: fejtámlával együtt

OfficePro Calypso XL ergonomikus irodai szék Szín: kék, Fejtámla: fejtámlával együtt

OfficePro Calypso XL ergonomikus irodai szék Szín: kék, Fejtámla: fejtámlával együtt

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 87 100 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

OfficePro Calypso XL ergonomikus irodai szék Szín: kék, Fejtámla: fejtámlával együtt - termékleírás

Az OfficePro Calypso XL egészségügyi ergonomikus irodai szék fejtámlával vagy anélkül kellemesebbé teszi az Ön irodában vagy otthon ülőmunkával eltöltött mindennapjait. Kistestvéréhez, a Calypso-hoz képest a Calypso XL magasabb üléssel és háttámlával rendelkezik. Maximális kényelem A magas, anatómiailag kialakított hálós háttámla biztosítja a szellőzést a hátrészen, és természetesen vezeti el Önt a megfelelő ülőhelyzetbe. A szinkronmechanizmus tetszőleges pozícióban rögzíthető, hogy maximalizálja az ülés egyénre szabását és ergonómiáját. A kényelmes ülés hideghabbal van töltve, magassága állítható. A Calypso XL egészségügyi irodai szék az ellensúly erejének automatikus beállításával is rendelkezik a felhasználó súlyának megfelelően, ami megakadályozza a váratlan kilengést a szék elhelyezése vagy működtetése során. Állítható az ülés, a karfa és a deréktámasz magassága, valamint a fejtámla magassága és dőlésszöge. Akár fejtámlával, akár anélkül, több színváltozat közül válassza ki a környezetéhez leginkább illőt!     Igazán bárhova alkalmas A Calypso XL ergonomikus irodai szék teherbírása 120 kg. Kiváló minőségű anyagokból készült. A legfontosabb rész, azaz az ülés hideghabot tartalmaz, amely hosszú távú és intenzív használat után is képes megőrizni formáját. A kerekek lágyított felülettel rendelkeznek, kemény padlókhoz és szőnyegekhez egyaránt alkalmasak. Minőség ésszerű áron Ha jó minőségű ergonomikus irodai székre van szüksége ésszerű áron, amelytől egész nap nem fog fájni a háta, az OfficePro Calypso XL az igazi! Garancia Az ergonomikus irodai székre a gyártó 3 év garanciát vállal. A garancia a termék minden alkatrészére vonatkozik.

Ezt a terméket a csoportban találja Irodai székek, a márkához tartozik OfficePro, az e-shopban megtalálod Fabulo.hu.

OfficePro Calypso XL ergonomikus irodai szék Szín: kék, Fejtámla: fejtámlával együtt - termék paraméterei

OfficePro Calypso XL ergonomikus irodai szék Szín: kék, Fejtámla: fejtámlával együtt - ár és elérhetőség előzményei

OfficePro Calypso XL ergonomikus irodai szék Szín: kék, Fejtámla: fejtámlával együtt - egyéb érdekes termékek

OfficePro Calypso XL ergonomikus irodai szék Szín: kék, Fejtámla: fejtámlával együtt - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?