Női softshell sínadrág Nordblanc Közeledik Piros NBFPL7561_CVA

Női softshell sínadrág Nordblanc Közeledik Piros NBFPL7561_CVA

Női softshell sínadrág Nordblanc Közeledik Piros NBFPL7561_CVA

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 52 862 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női softshell sínadrág Nordblanc Közeledik Piros NBFPL7561_CVA - termékleírás

Női softshell sínadrág Nordblanc Közeledik Piros NBFPL7561_CVA Női softshell sífutó leggings NORDBLANC NEARING ultra-stretch TERATEX® X20000 gyapjúból.Síeléshez való softshell nadrág/leggings ultra-stretch háromrétegű TERATEX® X20000 anyagból. Vastag gyapjúval szigeteltek és ugyanakkor kényelmesek. Jól tartják az alakjukat, és így nagyon elegánsan néznek ki. A technikai szabás és az elasztikus anyag nem korlátozza a mozgást.Vízálló   A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Lélegző  Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. Elasztikus A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Régiótáska vízálló cipzárak szalag TERATEX® 20000ELP membránmag Az ELP jelölésű membránok kifejezetten a nők hőmérséklet-szabályozási igényeihez vannak optimalizálva. A tökéletes membránanyag extrém vízállósággal és légáteresztő képességgel rendelkezik. A kompromisszumok nélküli anyagfunkció és a szuper vízlepergető képesség megvéd a szélsőséges időjárási ingadozásoktól. Az intelligens légáteresztő funkció minden időjárási körülmények között biztosítja a hőáramlást. Az ebből az anyagból készült terméket nagyon igényes szabadtéri tevékenységekhez és különösen extrém sporttevékenységekhez tervezték. SOFTSHIELD® Softshell puha anyag, amely tulajdonságainak és rugalmasságának köszönhetően tökéletesen alkalmas szabadtéri tevékenységekhez. Imádni fogja a megbízható vízhatlanságát, légáteresztő képességét és kivételes szélvédelmét. Nadrágok » Ski nadrág » Női softshell sínadrág Nordblanc Közeledik Piros NBFPL7561_CVA

Ezt a terméket a csoportban találja Női leggings, a márka gyártja Nordblanc.

Termék Női softshell sínadrág Nordblanc Közeledik Piros NBFPL7561_CVA termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női nadrágok, a márkához tartozik Nordblanc.

Női softshell sínadrág Nordblanc Közeledik Piros NBFPL7561_CVA - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Női leggings, női nadrág, Női nadrágok
MárkaNordblanc

Női softshell sínadrág Nordblanc Közeledik Piros NBFPL7561_CVA - ár és elérhetőség előzményei

Női softshell sínadrág Nordblanc Közeledik Piros NBFPL7561_CVA - egyéb érdekes termékek

Női softshell sínadrág Nordblanc Közeledik Piros NBFPL7561_CVA - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?