Női rugalmas nadrág Silvini Movenza WP1742 black

Női rugalmas nadrág Silvini Movenza WP1742 black

Női rugalmas nadrág Silvini Movenza WP1742 black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 32 714 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női rugalmas nadrág Silvini Movenza WP1742 black - termékleírás

Női rugalmas nadrág Silvini Movenza WP1742 black Női szigetelt elasztikus nadrág , amelyet sífutásra, futásra vagy kerékpározásra terveztek fagypont körüli hőmVenasékleten. A szigetelt anyag hőszigetelésként szolgál, és segíti a hőszabályozást a sportesemények során. A membrán megvédi a víztől és a széltől, ugyanakkor biztosítja a tökéletes légáteresztést. A nadrág télen sDovodféle szabadtVenai tevékenységre szolgál. A nadrág derekán és alján van egy szilikon csíkDovodkal ellátott rugalmas szalag, amelynek köszönhetően a nadrágja sportolás közben a helyén fogja tartani. A nadrágDovod hátsó zsebével rendelkeznek a kis tárgyak számára, és a nadrág kibontakozó alsó részével rendelkezik. Vannak fényvisszaverő elemek is a jobb láthatóság Venadekében. Specifikációk Anyag YKK - bizonyított minőségű cipzárak, kiváló japán technológia, garantálja a megbízhatóságot 4flex - négyirányú elasztikus, szélálló és légáteresztő anyag membránnal Nadrágok » Sport nadrág » Női rugalmas nadrág Silvini Movenza WP1742 black

Termék Női rugalmas nadrág Silvini Movenza WP1742 black termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Silvini.

Női rugalmas nadrág Silvini Movenza WP1742 black - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok, Sífutás
MárkaSilvini

Női rugalmas nadrág Silvini Movenza WP1742 black - ár és elérhetőség előzményei

Női rugalmas nadrág Silvini Movenza WP1742 black - egyéb érdekes termékek

Női rugalmas nadrág Silvini Movenza WP1742 black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?