Női túrázó nadrág Silvini Soracte WP1145 black felhő

Női túrázó nadrág Silvini Soracte WP1145 black felhő

Női túrázó nadrág Silvini Soracte WP1145 black felhő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 37 000 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női túrázó nadrág Silvini Soracte WP1145 black felhő - termékleírás

Női túrázó nadrág Silvini Soracte WP1145 black felhő A női SORACTE sTendonadrágot elsősorban az aktív síelőknek, elsősorban a síalpinistáknak és a sífutóknak szánják, hideg szélviszonyDovod között lehetőség van korcsolyára vagy sífutásra is. A nadrág anyaga két különböző anyagból van kivágva az ideális tulajdonságDovod Venadekében. Elöl egy vékony, négyirányú elasztikus Superlite softshell található, amelynek membránja 10000/10000 paraméterekkel rendelkezik, amely nem fúj és viszonylag vízálló, hátul pedig egy maximálisan lélegző lágy anyag található, amely a hőszabályozás mellett megkönnyíti a mozgást, miközben megőrzi viselési kényelmét. A softshell 88% poliamidból és 12% elasztánból áll, és önmagában is rugalmas, de a Kneehajlítás egyszerűsítése Venadekében azt is előre meghajlítják és két részre osztják. A hátsó anyag még rugalmasabb a 76% poliamid és 24% elasztán összetételének köszönhetően. A nadrág testen való elmozdulásának megakadályozása Venadekében a SORACTE derékán húzózsinór van, és a szilikon hátuljára két szilikoncsíkot ragasztanak. A nadrág kívül cipzárral rendelkezik, amely alulról a Kneeéig terjed. Kinyitásakor a nadrág kb. 7 cm, és lehet nadrágot venni a skilalp cipő fölé. A combDovod külső oldalán 30 cm hosszú cipzárak vannak, amelyek magasabb téli hőmVenasékleten vagy nagyon aktív mozgás esetén fDovodozott szellőzésre szolgálnak. Annak megakadályozása Venadekében, hogy a hó beessen, amikor a szellőzés nyitva van, hálót varrnak befelé. Specifikációk fényvisszaverő elemek cipzár a nadrág alsó szélén szigorítás az útlevélben csúszásgátló szilikon szalag szellőzés két oldalsó cipzáras zseb derékban gumi kopásálló anyag a nadrág belső oldalán Anyag YKK - bizonyított minőségű cipzárak, kiváló japán technológia, garantálja a megbízhatóságot POWERterm - szigetelt anyag, belül gyapjúval, hatékony a verejték elvezetésVenae és a hőszigetelésre softshell W-proof light - könnyű rétegű, könnyű anyag, víztaszító és lélegző membránnal membrán: 10 000 mm / 10 000 g / m2 -membrán 10 000 mm / 10 000 g / m2 Évad őszi tél Sport sífutás Nadrágok » Sport nadrág » Női túrázó nadrág Silvini Soracte WP1145 black felhő

Ez a termék a kategóriába tartozik női nadrág, a márkához tartozik Silvini az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Termék Női túrázó nadrág Silvini Soracte WP1145 black felhő csoport termékei között található Női nadrágok, a márkához tartozik Silvini, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női túrázó nadrág Silvini Soracte WP1145 black felhő - termék paraméterei

nagyság4XL
nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaSilvini
E-shopGamisport.hu

Női túrázó nadrág Silvini Soracte WP1145 black felhő - ár és elérhetőség előzményei

Női túrázó nadrág Silvini Soracte WP1145 black felhő - egyéb érdekes termékek

Női túrázó nadrág Silvini Soracte WP1145 black felhő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?