Női pulóver Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed gyapjúszövet

Női pulóver Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed gyapjúszövet

Női pulóver Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed gyapjúszövet

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 29 986 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női pulóver Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed gyapjúszövet - termékleírás

Női pulóver Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed gyapjúszövet Az edzés szórakoztató. Szabadidős kabát Kari Traa Sanne LS női van rugalmas szigetelő kabát rövid cipzárral, játékos dizájnnal, színes anyagból készült panelekből a vidám naphoz és edzéshez.Hűvös design, laza illeszkedés és magas gallér a kényelem és a szabadság érdekében mozgás. Az alsó szegély és az ujjfoltok megbízhatóan tartják a a kabátot a helyén tartják, és útját állják a hideg levegőnek. Rövid az elülső cipzár lehetővé teszi a felesleges hő távozását. Az elülső cipzár végén lévő pánt védi az áll területét Rövid elülső cipzár Kézi zsebek Húzózsinór szegély Kézi zsebek Mandzsettával ellátott ujjak KT nyomtatás Kontrasztos részletek Fő anyag: 88% poliészter, 12% elasztán. Bélés: 92% poliészter, 8% elasztán Kari Traa ő nem csak egy freestyle síbajnok három olimpiai éremmel, hanem egy sikeres sportcsapat létrehozója is márka létrehozója.Pontosan a női testhez tervezett sportruházat formák, de ugyanakkor, hogy megfeleljen az aktív és sportos életmódnak. A legtöbb Kari Traa terméket úgy tervezték, hogy tizenévesek által viselhető. A merinói gyapjúnak köszönhetően az alsónemű egyszerre meleg és vékony, valamint kényelmes. a Kari Traa sapkákat és kesztyűket is gyárt. Ha női kabátokat és nadrágokat egyedi dizájnnal, akkor szintén jó helyen jár. A kabátok és a nadrágok nemcsak a kialakításukban, hanem abban is egyedülállóak, hogy nőkre szabottak és tökéletesen illeszkednek. Sportot is találhat széldzsekiket, melegítőket, zoknis melltartókat és rengeteg kiegészítőt. Ideális, akár aerobik, zumba, spinning, vagy csak úgy megyünk kocogni. Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Női pulóver Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed gyapjúszövet

Termék Női pulóver Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed gyapjúszövet termékcsoporthoz tartozik Női pulóverek a márkától Kari Traa, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női pulóver Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed gyapjúszövet - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaPulóverek, Női pulóverek, Kardigánok
MárkaKari Traa
E-shopGamisport.hu

Női pulóver Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed gyapjúszövet - ár és elérhetőség előzményei

Női pulóver Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed gyapjúszövet - egyéb érdekes termékek

Női pulóver Kari Traa Sanne Ls 622933 Tweed gyapjúszövet - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?