Női póló Devold Duo Active Nő Shirt GO 328 226 A 427A

Női póló Devold Duo Active Nő Shirt GO 328 226 A 427A

Női póló Devold Duo Active Nő Shirt GO 328 226 A 427A

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 27 448 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női póló Devold Duo Active Nő Shirt GO 328 226 A 427A - termékleírás

Női póló Devold Duo Active Nő Shirt GO 328 226 A 427A Abszolút tökéletes kétrétegű felépítés. Maximális sportteljesítmény szagtalan, teljes szárazság és kényelem. Igazán okos és stílusos igényes sportolók számára tervezett anyag.Jöjjön velünk, és merüljön el a Devold Duo Active póló részleteibe. Ez egy kétrétegű anyag. Ahol a belső 100% ThermoLite szálas réteg gyorsan elvezeti a nedvességet a testtől a külső rétegbe és azok számára, akiknek a bőre érzékenyebb a merinóra, a Thermolite kellemesebb tapintású. A külső réteg 80% tiszta merinó gyapjú és 20% poliamid. Ez a szál magas hőszigetelést és biztosítja, hogy akkor is meleg maradjon, ha egy kicsit nedves vagy rendkívül izzadsz. A rétegeket néhány évente pontszerűen összekötjük milliméterenként. A szálak ideális kombinációja, ahol a belső réteg elszívja a nedvességet a bőrből testtől a külső rétegbe, ahol az elpárolog a felszínről. Ez a póló egyszerűen tökéletesen szigetel, és állandó, kellemes meleget fog érezni. Röviden, két póló egyben, egy nagyszerű dizájnnal az aktív életedhez. Vágja anatómiai és tökéletesen illeszkedik minden testhez. Raglan ujjak és lapos a varrások hatalmas kényelmet biztosítanak anélkül, hogy felhorzsolnák a bőrt. Dupla mandzsetta a az ujjak stabilitását és nagyobb védelmet nyújtanak a mechanikai sérülések ellen. A meghosszabbított hátsó rész lehetővé teszi a mély hajlítást anélkül, hogy anélkül, hogy a csípő és a keresztcsonti területet kitennénk. Termikus alsónemű Devold Duo Active alkalmas minden hegyi tevékenységhez ősztől tavaszig. Nagyszerű a túrázáshoz, snowboardozáshoz, síeléshez, klasszikus lesikláshoz, sífutáshoz és őszi vagy tavaszi futáshoz és kerékpározáshoz egy rétegben.Biztonság és az egészségbiztonságot az OEKO-TEX® tanúsítvány garantálja. Márka Devold megfelel a Nemzetközi Tesztelési és tanúsítási rendszernek. lélegző anyag - jobb izzadságelvezetés a testfelületről puha tapintású és testhez alkalmazkodó - rendkívüli kényelem mozgás közben szagálló - nem kell olyan gyakran mosni (nagyszerű hosszabb túrákhoz) lapos varratok és raglan ujjak - kiküszöböli a bőr dörzsölődését ideális ing első és egyetlen rétegként, valamint további rétegek alapjaként kerek nyakkivágás a könnyű rétegezéshez meghosszabbított hát - védi a csípőt a hidegtől, nem gördül fel kettős anyag a mandzsettán - nagyobb méretstabilitás, mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás panelek az oldalakon - maximális mozgásszabadság. dupla kötött anyagának köszönhetően tökéletes nedvességelvezetéssel és magas hőszigeteléssel tűnik ki 80% természetes merinó gyapjú - nedvesen is melegen tart Anyag Belső réteg: 100% poliészter ( ThermoLite) Külső réteg: 80% merinó gyapjú, 20% poliamid Súly: 205 g/m2 Szál: 20,5 mikron Thermo » Hosszú ujjú pólók » Női póló Devold Duo Active Nő Shirt GO 328 226 A 427A

Termék Női póló Devold Duo Active Nő Shirt GO 328 226 A 427A termékcsoporthoz tartozik Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Devold, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Női póló Devold Duo Active Nő Shirt GO 328 226 A 427A - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
Kategóriapólók, Hosszú ujjú pólók
MárkaDevold
E-shopGamisport.hu

Női póló Devold Duo Active Nő Shirt GO 328 226 A 427A - ár és elérhetőség előzményei

Női póló Devold Duo Active Nő Shirt GO 328 226 A 427A - egyéb érdekes termékek

Női póló Devold Duo Active Nő Shirt GO 328 226 A 427A - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?