Női kétrétegű merinó póló Devold Expedition GO-155-226-B-164B

Női kétrétegű merinó póló Devold Expedition GO-155-226-B-164B

Női kétrétegű merinó póló Devold Expedition GO-155-226-B-164B

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 38 556 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női kétrétegű merinó póló Devold Expedition GO-155-226-B-164B - termékleírás

Női kétrétegű merinó póló Devold Expedition GO-155-226-B-164B Azt mondod, hogy az extrém szó az alteregód? Ebben az esetben egy olyan termékkel állunk szemben, amelyet személyre szabottan az Ön számára készítettünk! A téli szélsőségek sem maradnak el az Devold Expedition sorozat nélkül. Ez a modell egy alapréteg extrém körülményekhez. A szél, a hideg, a fagy és a kisebb eső esélye sincs. SZÉPSÉG ÉS KÉNYELEM NORVÉGIÁBÓL AZ OLYAN NŐKNEK, MINT TE kétrétegű - magas hőszigetelés, kiváló nedvességelvezetés lapos varratok - nincs bőrhólyag, nagyobb kényelem meleg és száraz minden időben dupla anyag az ujjak mandzsettáján - alakstabilitás, nagyobb ellenállás a mechanikai sérülésekkel szemben meghosszabbított hát - védelem a megfázás ellen A minőséget és a megbízhatóságot már igazolták az Ön számára a világ expedíciói és felfedezői, sportolók, hegyi hüttékben dolgozók és különböző szervezetek, mint például. Hegyi szolgálat. A gyapjú nem olvad vagy ég, és természetesen magas védelmet nyújt a káros UV-sugarakkal szemben. a Devold nem büdös, még akkor sem, ha többször izzadsz benne, mert a gyapjú megakadályozza a baktériumok elszaporodását. A termikus fehérnemű aktívan szabályozza a hőérzetet - télen melegít, melegben hűsít. A speciális feldolgozásnak köszönhetően a merinó fehérnemű Devold könnyebb és kényelmesebb viselet, mint más anyagok a Devold bármilyen tevékenységhez és bármilyen körülményekhez fel tud öltöztetni. ideális ing a következő réteges eseményhez 100% természetes merinó gyapjú - még nedves állapotban is melegen tart Mindenki értékelni fogja az egyszerű karbantartást, vasalás nélkül, és azt, hogy az inget mosógépben moshatja, és szárítógépben száríthatja. ANYAG Belső: 100% merinói gyapjú Külső: poliamid. súly: extra meleg 235gr/m2, szál: finom 18,7micron Thermo » Hosszú ujjú pólók » Női kétrétegű merinó póló Devold Expedition GO-155-226-B-164B

Ez a termék a kategóriába tartozik Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Devold, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Női kétrétegű merinó póló Devold Expedition GO-155-226-B-164B csoport termékei között található Merinó pólók a márkától Devold, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női kétrétegű merinó póló Devold Expedition GO-155-226-B-164B - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
Kategóriapólók, Hosszú ujjú pólók, Merinó pólók
MárkaDevold
E-shopGamisport.hu

Női kétrétegű merinó póló Devold Expedition GO-155-226-B-164B - ár és elérhetőség előzményei

Női kétrétegű merinó póló Devold Expedition GO-155-226-B-164B - egyéb érdekes termékek

Női kétrétegű merinó póló Devold Expedition GO-155-226-B-164B - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?