Női megfordítható merenó póló Devold Kvitegga Cross nyakú GO-339-226-A-010A

Női megfordítható merenó póló Devold Kvitegga Cross nyakú GO-339-226-A-010A

Női megfordítható merenó póló Devold Kvitegga Cross nyakú GO-339-226-A-010A

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 44 270 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női megfordítható merenó póló Devold Kvitegga Cross nyakú GO-339-226-A-010A - termékleírás

Női megfordítható merenó póló Devold Kvitegga Cross nyakú GO-339-226-A-010A Csak menj oda, ahová a szíved visz - a szabadban, a hegyekben, a természetben. Csak öltözz fel hozzá. A Kvitegga a hideg és zord időjárási viszonyok közötti ruházati választékot kínálja alacsonyabb intenzitású tevékenységekhez, ezért a legjobb hőszigetelésre van szükség. Ez az egyik legerősebb alapréteg, amelyet a Devold kínál. Minden darab megfordítható - csak fordítsd ki őket, és válaszd ki, melyik opciót részesíted előnyben: egy finom geometrikus vagy egy merész grafikus mintát? crossneck - egy olyan nyakkivágástípus, amelynek nyaka felhajtott, felhajtott nyakkal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik, és nem engedi, hogy a hideg behatoljon az ing alá, még akkor sem, ha elfelejti a nyakpántot. lapos varratok az abszolút kényelemért raglan ujjak a maximális mobilitásért Hosszított hátsó rész A WAVE-RŐL a gyapjú tökéletesen szigetel, segítve a szervezet természetes hőszabályozását meleg és nedves, szagálló, gyorsan száradó és a testről elvezeti az izzadságot környezet- és egészségbarát anyag: a gyapjút nem kell olyan gyakran mosni, mint más természetes és szintetikus anyagokat - a szálban lévő lanolinnak köszönhetően öntisztuló, és használat után csak hagyja a levegőn megszáradni mosógépben mosható gyapjúprogramon, szárítógépben szárítható és vasalható (mindig kövesse a címkén található utasításokat) Devold állatjólét, a gyapjútermelés öszvérmentes A Devold 1853 óta gondoskodik a kalandorok sikeréről a hegyekben és a sarkokon. Az ő tudásukra és tapasztalatukra is számíthat. PARAMÉTEREK 100% merinógyapjú Anyag súlya: 230g/m2 Szál: 18,7 mikron Thermo » Hosszú ujjú pólók » Női megfordítható merenó póló Devold Kvitegga Cross nyakú GO-339-226-A-010A

Termék Női megfordítható merenó póló Devold Kvitegga Cross nyakú GO-339-226-A-010A termékcsoporthoz tartozik Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Devold, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Női megfordítható merenó póló Devold Kvitegga Cross nyakú GO-339-226-A-010A - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
Kategóriapólók, Hosszú ujjú pólók
MárkaDevold
E-shopGamisport.hu

Női megfordítható merenó póló Devold Kvitegga Cross nyakú GO-339-226-A-010A - ár és elérhetőség előzményei

Női megfordítható merenó póló Devold Kvitegga Cross nyakú GO-339-226-A-010A - egyéb érdekes termékek

Női megfordítható merenó póló Devold Kvitegga Cross nyakú GO-339-226-A-010A - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?