Női cipő borítók Rab Trek Lábszárvédő fekete / BL

Női cipő borítók Rab Trek Lábszárvédő fekete / BL

Női cipő borítók Rab Trek Lábszárvédő fekete / BL

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 17 308 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női cipő borítók Rab Trek Lábszárvédő fekete / BL - termékleírás

Női cipő borítók Rab Trek Lábszárvédő fekete / BL Nehéz szilárd talajt találni a lábunk alatt. Minden lépésnél a csizmád eltűnik egy újabb hóréteg alatt. Csak a tartós talpbetétek Rab alkotják a száraz láb és a hóval teli csizma közötti vékony határvonalat. Vízálló és légáteresztő anyagból készültek, a boka körüli rugalmas anyagnak köszönhetően pedig a helyükön maradnak, és nem zavarnak a séta közben. Főbb jellemzők Súly: 200 g Watergate™ vízálló, légáteresztő ripstop szövet Elasztikus boka a jobb lábtartásért 600D poliészter megerősített alsó rész Elülső tépőzáras rögzítés Állítható cipőpánt A felső szegély lehúzása Met al horog a fűzőhöz Fényvisszaverő nyomtatás Méretek: M: 3.5 - 5.5 UK L: 5.5 - 7.5+ UK Nadrágok » Lábszárvédő » Női cipő borítók Rab Trek Lábszárvédő fekete / BL

Termék Női cipő borítók Rab Trek Lábszárvédő fekete / BL termékcsoporthoz tartozik Női cipő a márkától Rab, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női cipő borítók Rab Trek Lábszárvédő fekete / BL - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
IntrastatTáskák, táskák, ledvinky-0,55-42029298
KategóriaCipők, Női cipő
MárkaRab
E-shopGamisport.hu

Női cipő borítók Rab Trek Lábszárvédő fekete / BL - ár és elérhetőség előzményei

Női cipő borítók Rab Trek Lábszárvédő fekete / BL - egyéb érdekes termékek

Női cipő borítók Rab Trek Lábszárvédő fekete / BL - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?