A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 366 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A lenmag nagyon sok esszenciális olajat tartalmaz, melyre szervezetünknek szüksége lehet, az ásványi anyagok közül pedig jelentékeny mennyiségű káliumot, vasat, cinket, foszfort tartalmaz. Elsősorban emésztést segítő hatása miatt fogyasztjuk. A lenmag sokoldalúan felhasználható: szórhatjuk salátákra, keverhetjük joghurtba, kefírbe, főzhetjük levesbe, süthetünk vele lenmagos kenyeret, pogácsát. A kiváló minőségű alapanyagokból készült finomságok önmagukért beszélnek.
A lenmag nagyon sok esszenciális olajat tartalmaz, melyre szervezetünknek szüksége lehet, az ásványi anyagok közül pedig jelentékeny mennyiségű káliumot, vasat, cinket, foszfort tartalmaz. Elsősorban emésztést segítő hatása miatt fogyasztjuk. A lenmag sokoldalúan
A lenmag nagyon sok esszenciális olajat tartalmaz, melyre szervezetünknek szüksége lehet, az ásványi anyagok közül pedig jelentékeny mennyiségű káliumot, vasat, cinket, foszfort tartalmaz. Elsősorban emésztést segítő hatása miatt fogyasztjuk. A lenmag sokoldalúan
A lenmag használata a modern táplálkozásban kapott helyet. A lenmag 35 százalék zsiradékot tartalmaz, aminek 72 százaléka esszenciális, tehát a szervezet számára nélkülözhetetlen. Jelentős omega-3-forrás
A lenmag használata a modern táplálkozásban kapott helyet. A lenmag 35% zsiradékot tartalmaz, aminek 72%-a esszenciális, a szervezet számára nélkülözhetetlen. Jelentős Omega-3-forrás
Lenvászonról már hallottál igaz? Meg is eszed a lenmagot vagy talán nem is tudtad, hogy étkezési célra is kiváló?A len az egyik legősibb kultúrnövényünk. Rostjai a textiliparba kerülnek, míg magja és olaja az élelmiszeriparban használatos. Fehérjét, többféle olajat, rengeteg
A lenmag magas omega-3 zsírsav-tartalma fontos szerepet játszik a szív-és érrendszer egészségében,csökkenti a vérkoleszterin szintet. A lenmag elősegíti többek között a szervezet és a bélrendszer méregtelenítését, magas rosttartalmának köszönhetően rendkívül kedvezően
Naturfood Mandulabél 100 g A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony hatással van a csontok fejlődésére és a fogakra is. Naturfood Mandulabél
Naturfood Szezámmag 200 g .A szezámmag a magok királya. Nem azért, mert a legnagyobb, hanem azért, mert a leggazdagabb bizonyos ásványi anyagokban. Kalciumban például súlyarányosan gazdagabb, mint a tehéntej (hétszer annyi kalciumot tartalmaz) és vetekszik a tehénsajtok
NATURFOOD Héjnélküli Tökmag 100 g A hagyományos héjas tökmag is sok, az egészségünkre hasznos anyagot tartalmaz, a héjnélküli tökmag fajtákból azonban, amelyeket olajtöknek is hívnak, még több ilyen anyagot lehet kivonni, hasznosítani. A téli vitaminhiányos időszakban
Összetevők: víz, magvak 31, 8%: (napraforgómag, barna lenmag, tökmag, sárga lenmag, köles), zabpehely 22%, repceolaj, savanyúságot szabályozó: ecetsav; útifűmaghéj, almarost, só
Naturfood Aszalt Szilva 200 g Egyszerre csak kis mennyiségben fogyasszuk, jó ötlet egy maréknyit este vízbe áztatni, a felét reggel, a másik felét pedig este elfogyasztani, így lédúsabbá válik, könnyebb megrágni. Nagy energiatartalma - cukortartalma - miatt azonban sose együnk
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. Miért jó? Gazdag A-, B-, C-, D-, és E-vitamintokban, alfa-linolénsavban, béta-karotinban. Kálium,
Nagyon jó vas-, kálium-, magnézium-, és cinkforrás. 100 g-os kesudió; Naturfood termék a kesudió kedvelőinek
Elősegíti a természetes bélmozgást, megtörve vagy darálva javasolt, napi 1-2 evőkanál
Naturfood blansírozott, szeletelt mandula. Felhasználható halételekhez, süteményekhez, pékárukhoz, müzlikhez, salátákhoz nyersen vagy pörkölve. Tárolási információ: fénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó!
A Naturfood Blansírozott mandulabél magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, nyersen és pörkölve egyaránt. A mandula kiváló B1-, B2- és B6- és E-vitamin-forrás. Ásványi anyagok közül nagy mennyiségben tartalmaz káliumo t , kalciumot
A lenmag finomra őrlésével készült. Beltartalmi értékeivel előkelő helyet kapott az Omega-3 zsírsavak második legfontosabb növényi forrásaként. Alkalmazható székrekedés kezelésére intenzív folyadékbevitellel együtt, például levesbe, joghurtba keverve. Egyéb ételekben is
Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés szabályozására is ajánlott.Szív-és érrendszeri betegségben szenvedőknek vérnyomáscsökkentő hatása miatt is javasolt.A legtöbb esszenciális zsírsavat tartalmazza, amire a szervezetnek szüksége
Éden prémium lenmagolaj 250mlA lent sokáig csak a ruhaiparban használták előszeretettel lenvászon ruhák készítéséhez. Napjainkban számos kutatást követően bebizonyosodott, hogy a lenmagban számos olyan anyag van, amelyek elengedhetetlenek az egészségünk megőrzéséhez. Egyik
A Nature Cookta lenmagliszt a hideg sajtolásos eljárásnak köszönheti, hogy a lenmag jótékony tulajdonságai a belőle készült lisztben is nagy arányban megtalálhatóak, mintegy 30%-kal magasabb beltartalmi értékekkel rendelkezik, mint simán ledarált változata. Rengeteg rostot,
Naturfood kesudió 80gA diófélék egészségre gyakorolt pozitív hatásai megszámlálhatatlanok, ezért iktassuk be napi szokásaink közé a natúr diófélék fogyasztását. Összetevők: kesudió. A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez
A Naturfood Aszalt sárgabarack magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A sárgabarack A- és C-vitamin-tartalma igen magas. Tudtad, hogy két-három szem sárgabarack elfogyasztásával fedezhetjük a napi A-vitamin igényünket? A-vitaminja