A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 404 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A lenmag magas omega-3 zsírsav-tartalma fontos szerepet játszik a szív-és érrendszer egészségében,csökkenti a vérkoleszterin szintet. A lenmag elősegíti többek között a szervezet és a bélrendszer méregtelenítését, magas rosttartalmának köszönhetően rendkívül kedvezően hat az emésztésre. A lenmagnak nagy mértékben hashajtó hatása van! Kevesen tudják, hogy az egyik legegészségesebb növényünk a lenmag. Pedig napról napra újabb és újabb felfedezések bizonyítják gyógyhatását. Hiszen olyan páratlan zsírsavakat tartalmaz, amelyeket a szervezet nem képes előállítani - omega-3 zsírsav. Nemcsak gazdag vitaminokban és zsírsavakban, hanem ebből kifolyólag számos betegség megelőzésére is alkalmazható. Fogyasztható egészben, őrölve, sajtolva vagy tea formájában. Kéksav-tartalma köszönhetően csecsemőknek, kisgyerekeknek nem adható! A gyógyszerek felszívódását befolyásolhatja, ezért a lenmag és valamely másik szer alkalmazása között legalább 2 óra teljen el!
Termék Ataisz lenmag 250 g EAN kóddal van jelölve 5999881861471.
A lenmag magas omega-3 zsírsav-tartalma fontos szerepet játszik a szív-és érrendszer egészségében,csökkenti a vérkoleszterin szintet. A lenmag elősegíti többek között a szervezet és a bélrendszer méregtelenítését, magas rosttartalmának köszönhetően rendkívül kedvezően
Sötét lemmag durvára darálva. A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás. TIPP: Kenyerek, pékáruk sütésénél, keverjük közvetlenül a tésztába! Allergén információ: A
Sötét lemmag durvára darálva. A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás. TIPP: Kenyerek, pékáruk sütésénél, keverjük közvetlenül a tésztába! Allergén információ: A
'Összetevők: Lenmag, napraforgómag (Ukrajna), szezámmag (India), szeletelt mandula, tökmag (EU). Átlagos tápérték 100g termékben 2445,87 Kj / 584,30 kcal Zsír: 47,96 g, ebből telített: 5,56 g Szénhidrát: 17,46, ebből cukor: 2,48 g, Fehérje: 21,53 g, Só: 0,07 g. Gabonamentes
A lenmag használata a modern táplálkozásban kapott helyet. A lenmag 35 százalék zsiradékot tartalmaz, aminek 72 százaléka esszenciális, tehát a szervezet számára nélkülözhetetlen. Jelentős omega-3-forrás
ATAISZ Bármihez, amihez cukrot használnánk... XILIT Nyírfából készült természetes cukorhelyettesítő Összetevők: 100 százalék Xilitol Allergén információ: A termék szezámmagot, búzát, glutént és olajosmagvakat is felhasználó üzemben készült. Származási hely:
A lenmag használata a modern táplálkozásban kapott helyet. A lenmag 35% zsiradékot tartalmaz, aminek 72%-a esszenciális, a szervezet számára nélkülözhetetlen. Jelentős Omega-3-forrás
A lenmag nagyon sok esszenciális olajat tartalmaz, melyre szervezetünknek szüksége lehet, az ásványi anyagok közül pedig jelentékeny mennyiségű káliumot, vasat, cinket, foszfort tartalmaz. Elsősorban emésztést segítő hatása miatt fogyasztjuk. A lenmag sokoldalúan
Finomköret 500 g 42984,42985 Finom és harmonikus... A rizs sós jellegű alapízét kiválóan egészíti ki a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé... Elkészítése: 1 rész finomköret 2 rész víz. kb 20 perc alatt fő meg. Fűszerezzük sóval vagy ATAISZ
A zabkorpa élelmi rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag termék. Zabkorpát tehetünk müzlibe, joghurtba, használhatjuk sütéshez, főzéshez egyaránt. Helyettesíthetünk vele lisztet, búzadarát vagy zsemlemorzsát is. A mai emberek többsége túl sok feldolgozott és
Az omega-3 zsírsav fontos szerepet játszik az egészaégben:csökkenti a vérkoleszterin szintet. A lenmag elősegíti többek között a szervezet és a bélrendszer méregtelenítését , magas rost tartalmának köszönhetően rendkívül kedvezően hat az emésztésre. A lenmagnak nagy
Az Eritritol egy természetes úton képződő édesítőszer, amelyet az élelmiszeripar is előállít, a cukor felhasználásával. Ez a folyamat hasonló a joghurtok készítéséhez
Burgonyapüré: a tasak tartalmát összekeverjük 500ml meleg, sós vagy fűszerekkel ízesített vízzel, hozzá adunk vajat vagy margarint (esetleg olivaolajat) és 500ml tejjel (szója vagy rizstej is megfelelő) készre keverjük. Tejre vagy szójára érzékenyek csak vízzel is
Thaiföldről származik, illatos rizsnek is nevezik, mert főzéskor enyhe virágaromát áraszt. Helyettesíthető basmáti rizzsel. Nagyon finom, aromás rizsfajta, kiváló ázsiai ételekhez (pl kínai ételekhez). Pároláskor a szemek megpuhulnak, egymáshoz tapadnak – így könnyen lehet
Lenvászonról már hallottál igaz? Meg is eszed a lenmagot vagy talán nem is tudtad, hogy étkezési célra is kiváló?A len az egyik legősibb kultúrnövényünk. Rostjai a textiliparba kerülnek, míg magja és olaja az élelmiszeriparban használatos. Fehérjét, többféle olajat, rengeteg
Köretként, levesnek, főzeléknek... Magas fehérje, keményítő és rosttartalmú hüvelyes. Íze dióra hasonlít. Allergén információ: A termék búzát, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült
Elkészítési javaslat: Forraljunk fel 3 rész vizet, keverjük bele az ízesítőket (édes vagy sós), adjunk hozzá 1 rész rizspelyhet. Zárjuk el a lángot alatta, majd hagyjuk lefedve duzzadni kb. 10 percig. Zabot, szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben
Összetevők: víz, magvak 31, 8%: (napraforgómag, barna lenmag, tökmag, sárga lenmag, köles), zabpehely 22%, repceolaj, savanyúságot szabályozó: ecetsav; útifűmaghéj, almarost, só
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. Miért jó? Gazdag A-, B-, C-, D-, és E-vitamintokban, alfa-linolénsavban, béta-karotinban. Kálium,