A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 970 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Naturfood Aszalt Szilva 200 g Egyszerre csak kis mennyiségben fogyasszuk, jó ötlet egy maréknyit este vízbe áztatni, a felét reggel, a másik felét pedig este elfogyasztani, így lédúsabbá válik, könnyebb megrágni. Nagy energiatartalma - cukortartalma - miatt azonban sose együnk belőle túl sokat, mert kellemetlen gyomorfájdalom áldozataivá válhatunk. Nagy élelmi rosttartalma miatt tisztítja a beleket, hatékonyabbá teszi az emésztést. Naturfood Aszalt Szilva kiszerelés: 200 g
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A szilva egyik
Naturfood Aszalt Szilva 200 g Egyszerre csak kis mennyiségben fogyasszuk, jó ötlet egy maréknyit este vízbe áztatni, a felét reggel, a másik felét pedig este elfogyasztani, így lédúsabbá válik, könnyebb megrágni. Nagy energiatartalma - cukortartalma - miatt azonban sose együnk
Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett kiemelendő
NATURFOOD MAZSOLA A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs. Természetes édesség a finomított cukor kiváltására. A magnélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A vörös áfonya
Minden aszalt szilvacsomag levegőn szárított szilvát tartalmaz. Ez alapvetően azt jelenti, hogy a víztartalom elpárolog, a vitaminok és rostok pedig ott maradnak, ahol a legnagyobb szükségük van rájuk – a gyümölcsben. Összetevők: 100% bio szilva. Hozzáadott cukor, adalékanyag
Rostgazdag diéta esetén aszalt gyümölcsök, magvak fogyasztása előnyös
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb az ízük, és valóban az édességevés örömét nyújtják. Miért jó? A szilva az egyik
A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet. Elsősorban magas az A-,C-, E- vitamin tartalma, ezért számos betegség megelőzésében segíthet. Ásványi anyagok közül káliumban,
Aszalt gyümölcsök, pörkölt földimogyoró és diófélék keveréke Összet evők: mazsola, pörkölt földimogyoró ( pörk
A Naturfood Aszalt sárgabarack magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A sárgabarack A- és C-vitamin-tartalma igen magas. Tudtad, hogy két-három szem sárgabarack elfogyasztásával fedezhetjük a napi A-vitamin igényünket? A-vitaminja
A Naturfood Aszalt fekete áfonya magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A fekete áfonya kiváló antioxidáns forrás. Vitaminjai közül az A-, B1- C- és D-vitaminok, pantoténsav és nikotinamid vannak bőségesen. Összehúzó hatású
Összetevők: aszalt gyümölcsök (szilva, körte, alma, mazsola, banán), liofilizált szeder (5%), aloe vera juice (5%), növényi olaj (0,5 % alatt), természetes aromák
Részletek Aszalt fekete cseresznye. Csemegeként fogyasztható, töltelékbe, süteményekbe, müzlikbe egyaránt használható. Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tartandó. 100g termékre
Aszalt, cukor és kén-dioxid mentes mangó. Összetevők: aszalt mangó. Cukor és kén-dioxid hozzáadása nélkül. Tápanyagtartalom 100g termékben:
Magozott aszalt szilva Összetevők: szilva, növényi olaj, tartósítószer: kéndioxid. Ajánlatos fogyókúrázóknak vagy emésztési problémákkal küszködőknek, mivel igen jó hashajtó. Diéta alatt érdemes reggelente éhgyomorra 2-3 szem aszalt szilvát elrágcsálni, mert serkenti a
Termék leírása: aszalt goji bogyó, antioxidáns (kén-dioxid Csemegeként fogyasztható, süteményekbe, műzlikbe egyaránt használható Fénytől védve, száraz, hűvös helyen. 100g termékre vonatkoztatva: Energia kJ/kcal: 1440/344 Zsír: 1,2g amelyből telített zsírsavak: 0g
Összetevők: mazsola, aszalt vörösáfonya, aszalt alma, kesudió, mandulabél, nádcukor, növényi olaj, antioxidánk (kén-dioxid) - See more at: http://teszt7.szolweb.hu/keverekek/413-naturfood-csemege-mix-150g.html#sthash.fF5ZVwWN.dpuf
Cukor hozzáadása nélkül készült, ízletes aszalvány. A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az aszalt alma azon gyümölcsök körébe
Aszalt Meggy 100g A meggy az egyik legértékesebb magyar gyümölcs. Feltűnő, mélybordó színe is egyedülálló tulajdonságait hirdeti, az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcs. Pikáns, savanyú íze elijeszti a vírusokat, kiemelkedő a vértisztító hatása. A gyümölcs
Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint például egy maréknyi áfonya, ami antioxidánsokban szintén gazdag. Vas, kalcium, szelén, A-, B-, és C-vitamin tartalmának köszönhetően óvja a sejteket, védelmet nyújt a daganatos-, a szív- és érrendszeri
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb az ízük, és valóban az édességevés örömét nyújtják. Miért Jó? A datolya már
Eritrittel édesített csokoládéval bevont szilva szemek. Összetevők: Aszalt szilva (30%),Édesítőszer: Eritrit , Kakaópor, Kakaóvaj, Kókuszliszt, Pálmazsír, Édesítőszer: Szteviol glikozidokA kakaó pozitív élettani hatásai:Több mint 300-féle különböző értékes vegyületet
A datolya természetes cukortartalma rendkívül magas, de tartalmaz B-vitamint, kalciumot, magnéziumot, foszfort, rezet, káliumot, cinket illetve vasat is. Tekintélyes mennyiségű kalcium és a magnézium tartalma miatt könnyedén juthat a szervezet a szükséges kalciumhoz. Étkezési