A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 862 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Aszalt, cukor és kén-dioxid mentes mangó. Összetevők: aszalt mangó. Cukor és kén-dioxid hozzáadása nélkül. Tápanyagtartalom 100g termékben:
Termék Naturfood Aszalt Mangó Cukor Nélkül 80 g hozzá van rendelve egy EAN kód 5997664301589.
Kategória | Cukor, Mangó |
EAN | 5997664301589 |
Aszalt, cukor és kén-dioxid mentes mangó. Összetevők: aszalt mangó. Cukor és kén-dioxid hozzáadása nélkül. Tápanyagtartalom 100g termékben:
Torras mangós étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel Összetevők: édesítőszer: maltitol, kakaómassza, kakóvaj, alacsony zsírtartalmú kakaópor, liofilizált mangó (3%), inulin, emulgeálószer: napraforgó lecitin, természetes aromák: mangó és vanília
Készült: ananász és cukor felhasználásával. Kis mennyiségben fellelhető benne mangán, kálium, kalcium és magnézium. A vitaminok közül elenyésző mennyiségű A, B, C-vitamint tartalmaz. A benne található bromélia enzimek a a fehérje emésztésében nyújtanak segítséget
FlavDrops: Ellenállhatatlan ízek, fantasztikus aromák A nem kívánt cukor - és zsírbevitel csökkentéséhez nem feltétlen kell kedvenc ízeiről lemondani. Egyedülálló FlavDrops ízesítőcseppjeink segítségével természetes módon teheti még finomabbá kedvenc italait és ételeit
Összetevők: cukor, mangólé 38% (sűrítményből), méz 2%, étkezési sav: citromsav, természetes aroma
Összetevők: cukor, mangó 18%, víz, chili, só, tápióka keményítő, fokhagyma, savanyúságot szabályozó anyag: E260, E330, stabilizátor: E415, tartósítószer: E202. Kalória/ 100 g 295, Fehérje/ 100 g 0,9 Zsír/ 100 g 0,5 Szénhidrát/ 100 g 72
Gyümölcsös, aromás testradír bio mangókivonattal és természetes cukorral tökéletesen leradírozza és megújítja bőrét, simává, selymessé és egészségesen ragyogóvá teszi azt. Használata: Körkörös mozdulatokkal maszírozza nedves bőrébe, majd alaposan öblítse le
Cukor hozzáadása nélkül készült, ízletes aszalvány. A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az aszalt alma azon gyümölcsök körébe
Összetevők: ivóvíz, mangósűrítmény koncetrátumból, cukor, glükóz szirup, oldató élelmi rost, sav: citromsav, antioxidáns: aszkorbinsav, mangóaroma
Összetevők: víz, aloé vera 30% (lé és aprított), cukor, áfonyalé sűrítményből 2%, étkezési sav: citromsav; színezék: sárgarépa sűrítmény, savanyúságot szabályozó anyagok: nátrium-citrát és kalcium-laktát; természetes aroma, stabilizátor: gellángumi
Összetevők: víz, aloé vera 30% (lé és aprított), cukor, áfonyalé sűrítményből 2%, étkezési sav: citromsav; színezék: sárgarépa sűrítmény, savanyúságot szabályozó anyagok: nátrium-citrát és kalcium-laktát; természetes aroma, stabilizátor: gellángumi
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. Aszalt, cukor és
Termék összetétele: Serena aszalt chilli paprika. Hozzáadott cukor-tartósítószer-SO2 mentes termék. Tápérték (Kcal):270
Aszalt Vörös Áfonya 100g Összetevők: vörös áfonya, cukor, növényi olaj 100g tartalmaz: Energia 330 kcal 16,50% Fehérje 0 g 0,00% Szénhidrát 79 g 29,30% Ebből cukrok 62 g 68,80% Zsír 1 g 1,40% Ebből telített zsírsavak 0 g 0,00% Élelmi rost 7 g 28,00% Nátrium 0 g 0,00% INBÉ(%)=
Naturfood Egész Vörös áfonya aszalt Összetevők: aszalt vörös áfonya, nádcukor, növ. olaj Földimogyorót, dióféléket, szezámmagot felhasználó üzemben készült. Nettó tömeg: 100 g Származási hely: USA
A Naturfood Aszalt sárgabarack magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A sárgabarack A- és C-vitamin-tartalma igen magas. Tudtad, hogy két-három szem sárgabarack elfogyasztásával fedezhetjük a napi A-vitamin igényünket? A-vitaminja
NATURFOOD MAZSOLA A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs. Természetes édesség a finomított cukor kiváltására. A magnélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi
A Naturfood Aszalt fekete áfonya magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A fekete áfonya kiváló antioxidáns forrás. Vitaminjai közül az A-, B1- C- és D-vitaminok, pantoténsav és nikotinamid vannak bőségesen. Összehúzó hatású
Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett kiemelendő
Összetevők: cukor, gyömbér, tartósítószer: kén-dioxid. A kandírozott gyömbér rendelkezik a gyömbér jellegzetes csípős, fűszeres-édes ízével, zamatátával. A kockákra vágott gyömbért cukorral tartósítják, ezért viszonylag magas a cukortartalma, de megőrzi természetes