Nagyméretű tükrös felragasztható falióra, 130 cm

Nagyméretű tükrös felragasztható falióra, 130 cm

Nagyméretű tükrös felragasztható falióra, 130 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 900 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nagyméretű tükrös felragasztható falióra, 130 cm - termékleírás

A nappaliban lévő falióra nagyobb célt is szolgálhat, mint az idő mutatása. A szoba egyéb elemeivel és dekorációjával kombinálva egyedi, sajátos dekorációvá válhat, amely kiegészíti a belső tér egységes stílusát. Az egyik legnépszerűbb óratípus a felragasztható falióra, minden számjegye közvetlenül a falra ragasztható. Ezeknek az óráknak többféle típusa, mérete és színe létezik, egy közös dolog azonban van bennük: saját kezűleg kell a falra ragasztania. Ha van egy nagy üres fala, és szeretné praktikus díszítéssel kitölteni, akkor az öntapadós óra a megfelelő választás az Ön számára.Tulajdonságok:Anyaga: akril üvegÓra méretei: 100-130 cm, középső elem mérete: 14,5 cm, számjegy hossza: 14,9 cm, indexei: 17,2 cm, mutatók méretei: 43 cm és 33,5 cmSzín: tükörMechanizmus: sima - nagyon halk (nincs ketyegő hang)A csomag tartalma: öntapadós óra + AA elem

Termék Nagyméretű tükrös felragasztható falióra, 130 cm csoport termékei között található A nappali falai, boltban megtalálod Bonu.hu.

Nagyméretű tükrös felragasztható falióra, 130 cm - termék paraméterei

Nagyméretű tükrös felragasztható falióra, 130 cm - ár és elérhetőség előzményei

Nagyméretű tükrös felragasztható falióra, 130 cm - egyéb érdekes termékek

Nagyméretű tükrös felragasztható falióra, 130 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?