Nagyméretű fa matrica óra 130 cm ANTRACIT

Nagyméretű fa matrica óra 130 cm ANTRACIT

Nagyméretű fa matrica óra 130 cm ANTRACIT

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 33 420 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nagyméretű fa matrica óra 130 cm ANTRACIT - termékleírás

Egy falióra a nappaliban nem csak az időt mutathatja meg. Egyre többen keresnek azonban valami egyedit. Az óráknak egyfajta dekorációnak kell lenniük, bele kell illeszkedniük a belső tér más elemeibe, és ki kell egészíteniük egy egységes stílust. Az órák egyik legnépszerűbb formája a felragasztható falióra, amelynek lényege, hogy minden egyes számjegyet közvetlenül a falra ragasztanak. Ezeknek az óráknak számos típusa, mérete és színe létezik, és egy dolog közös bennük - a falra való felhelyezéskor azt magának kell elvégeznie. Ha van egy nagy üres fala, és szeretné kitölteni egy olyan dekorációval, amely egyben az időt is méri, akkor a ragasztós óra az Öné. Műszaki adatok: Anyaga: tölgy Az óra méretei: 100-130 cm, a középső elem mérete 14 cm, a betűk magassága 15 cm, a belső oldalon lévő mutatók hossza 36 és 26 magna cm. Szín: antracit Mechanizmus: sima - nagyon csendes (nincs ketyegő hatás) Csomag tartalma: gyönyörű óra + AA elem

Termék Nagyméretű fa matrica óra 130 cm ANTRACIT csoport termékei között található A nappali falai, boltban megtalálod Bonu.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Fali matricák, az e-shopban megtalálod Bonu.hu.

Nagyméretű fa matrica óra 130 cm ANTRACIT - termék paraméterei

Nagyméretű fa matrica óra 130 cm ANTRACIT - ár és elérhetőség előzményei

Nagyméretű fa matrica óra 130 cm ANTRACIT - egyéb érdekes termékek

Nagyméretű fa matrica óra 130 cm ANTRACIT - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?