Egyszerű antracit falióra fa kivitelben 30 cm

Egyszerű antracit falióra fa kivitelben 30 cm

Egyszerű antracit falióra fa kivitelben 30 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 470 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Egyszerű antracit falióra fa kivitelben 30 cm - termékleírás

A falióra a nappaliban nem csak az idő mutatására szolgál. Egyre többen keresnek valami egyedit. Az óra a dekoráció egyik formája, amely a belső tér egyéb elemeivel keveredik, és így egységes stílust hoznak létre. Ha belső terének alappillérei az egyszerű geometrikus formák és a természetes árnyalatok, akkor az ilyen berendezéshez illő faliórákat a legnagyobb odafigyeléssel és a legjobb anyagokból kell elkészíteni, hogy megfeleljenek az igényes vásárló elvárásainak. Ha üresnek érzi a falát, és olyan dekorációval szeretné megtölteni, amely az időt is méri, ezek az órák a megfelelőek. Műszaki adatok:Anyaga: HDFÓra méretei: 30Szín: antracitMechanizmus: hangtalan - nagyon csendes (nincs ketyegő hanghatás)A csomag tartalma: egy gyönyörű óra + AA elem

Termék Egyszerű antracit falióra fa kivitelben 30 cm termékcsoporthoz tartozik A nappali falai, boltban megtalálod Bonu.hu.

Egyszerű antracit falióra fa kivitelben 30 cm - termék paraméterei

Egyszerű antracit falióra fa kivitelben 30 cm - ár és elérhetőség előzményei

Egyszerű antracit falióra fa kivitelben 30 cm - egyéb érdekes termékek

Egyszerű antracit falióra fa kivitelben 30 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?