Elegáns fekete felragasztható falióra, 130cm

Elegáns fekete felragasztható falióra, 130cm

Elegáns fekete felragasztható falióra, 130cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 22 800 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Elegáns fekete felragasztható falióra, 130cm - termékleírás

A nappaliban lévő falióra nagyobb célt szolgálhat, mint az idő mutatása. A szoba egyéb elemeivel és dekorációjával kombinálva egyedi, sajátos dísszé válhat, amely kiegészíti a belső tér egységes stílusát. Az egyik legnépszerűbb óratípus a felragasztható falióra, melynek minden számjegye közvetlenül a falra ragasztható. Ezeknek az óráknak többféle típusa, mérete és színe létezik, van azonban egy közös dolog bennük – saját kezűleg kell a falra ragasztania. Ha van egy nagy üres fala, és szeretné praktikus díszítéssel kitölteni, akkor a felragasztható óra a megfelelő az Ön számára. Jellemzők:Anyaga: akril üvegÓra méretei: 130 cmSzín: feketeMechanizmus: sima - nagyon halk (nincs ketyegő hang)A csomag tartalma: öntapadós óra + AA elem

Termék Elegáns fekete felragasztható falióra, 130cm termékcsoporthoz tartozik A nappali falai, boltban megtalálod Bonu.hu.

Elegáns fekete felragasztható falióra, 130cm - termék paraméterei

Elegáns fekete felragasztható falióra, 130cm - ár és elérhetőség előzményei

Elegáns fekete felragasztható falióra, 130cm - egyéb érdekes termékek

Elegáns fekete felragasztható falióra, 130cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?