Mennyezeti lámpa fa kerek, LED 3-lámpás távirányítóval - Ajdin

Mennyezeti lámpa fa kerek, LED 3-lámpás távirányítóval - Ajdin

Mennyezeti lámpa fa kerek, LED 3-lámpás távirányítóval - Ajdin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 103 953,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Mennyezeti lámpa fa kerek, LED 3-lámpás távirányítóval - Ajdin - termékleírás

Modern mennyezeti lámpát keres? Akkor Ajdin az, amit keres! Ez a kerek mennyezeti lámpa alumíniumból és műanyagból készült, és barna és króm színben készül. Magassága 7 cm, hossza 65 cm, szélessége 62,5 cm. A szerelőlap magassága 10,5 cm, hossza 68,5 cm, szélessége 65 cm. A fényforrások a lámpatestben rögzítettek, nem cserélhetők. Ezek a fényforrások 20 000 égési órát bírnak, és a mellékelt dimmerrel szabályozhatók. Ezzel a távirányítóval beállíthatja, hogy milyen erős és milyen meleg legyen a fény. Ezenkívül időzítőt is beállíthat, vagy bekapcsolhatja az éjszakai lámpát. Vigyen több hangulatot otthonába ezzel az Ajdinnel!

Termék Mennyezeti lámpa fa kerek, LED 3-lámpás távirányítóval - Ajdin csoport termékei között található LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Termék Mennyezeti lámpa fa kerek, LED 3-lámpás távirányítóval - Ajdin termékcsoporthoz tartozik LED mennyezeti lámpák, a márka gyártja Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Mennyezeti lámpa fa kerek, LED 3-lámpás távirányítóval - Ajdin - termék paraméterei

Mennyezeti lámpa fa kerek, LED 3-lámpás távirányítóval - Ajdin - ár és elérhetőség előzményei

Mennyezeti lámpa fa kerek, LED 3-lámpás távirányítóval - Ajdin - egyéb érdekes termékek

Mennyezeti lámpa fa kerek, LED 3-lámpás távirányítóval - Ajdin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?