Leszel a Keresztanyukám fekete paracord kívánság karkötő

Leszel a Keresztanyukám fekete paracord kívánság karkötő

Leszel a Keresztanyukám fekete paracord kívánság karkötő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 499 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Leszel a Keresztanyukám fekete paracord kívánság karkötő - termékleírás

'Leszel a Keresztanyukám?' feliratos kártyával ellátott 'Keresztanya' felirattal ellátott acél kör medálos fekete színű paracord karkötő

 

A karkötőt a kártyával együtt kapjátok meg!

A kívánság csomag tartalma: 1 db acél medálos karkötő; 1 db kívánság kártya  

Emlékezetes pillanatokhoz alkottuk meg új ékszer kollekciónkat. Az egyedi tervezésű, laminált lapra saját grafikánk került, mellyel felkérhetitek gyermekeddel együtt a leendő keresztanyát. Bizonyára szem nem marad szárazon, mert igenis, egy vérbeli pótmama fontos személy a kicsik életében. Ha bármikor erre a finom, nőies karkötőre rápillant, a csuklójára fűzi, emlékezni fog rá, milyen varázslatos pillanatokat éltetek át együtt.

A laminált kívánság kártya mérete 110×80 mm.

medál anyag acél.

A karkötő a vékonysága miatt jól sorolható. Ajándéknak ideális, hiszen nincs szükség pontos csuklóméretre. Az állítható csúszócsomóval kényelmesen be lehet állítani a megfelelő méretet. 15-21 cm-es csuklóra is megfelelő.

Termék Leszel a Keresztanyukám fekete paracord kívánság karkötő termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Termék Leszel a Keresztanyukám fekete paracord kívánság karkötő csoport termékei között található Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Leszel a Keresztanyukám fekete paracord kívánság karkötő - termék paraméterei

Leszel a Keresztanyukám fekete paracord kívánság karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Leszel a Keresztanyukám fekete paracord kívánság karkötő - egyéb érdekes termékek

Leszel a Keresztanyukám fekete paracord kívánság karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?