Elmúlik lapbetétes paracord karkötő

Elmúlik lapbetétes paracord karkötő

Elmúlik lapbetétes paracord karkötő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 499 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Elmúlik lapbetétes paracord karkötő - termékleírás

„Elmúlik” gravírozott feliratos karkötő

 

A karkötőt paracord zsinór és acél medál alkotja, mindkét alkotóelem kifejezetten időtálló. A karkötőt díszítő fém lap 49×6,3 mm-es méretű, anyaga nemesacél, más néven orvosi fém. Éppen ezért a medál nem okoz allerigát, így fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk. Mindemellett az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A karkötő paracord zsinóros kivitelének köszönhetően minden méretű csuklón kényelmes viseletek. Speciális csúszócsomók segítségével méretre tudod igazítani. Fontos, hogy óvatosan húzd a zsineget a csomókon keresztül! A karkötő 15 és 21 cm-es csuklóméret között állíthatók. A paracord zsinór nagyon tartós és könnyű nylon anyag, átmérője 1,7 mm.

Termék Elmúlik lapbetétes paracord karkötő csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Termék Elmúlik lapbetétes paracord karkötő termékcsoporthoz tartozik Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Elmúlik lapbetétes paracord karkötő - termék paraméterei

Elmúlik lapbetétes paracord karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Elmúlik lapbetétes paracord karkötő - egyéb érdekes termékek

Elmúlik lapbetétes paracord karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?