Kis herceg acél medálos vörös nanocord karkötő

Kis herceg acél medálos vörös nanocord karkötő

Kis herceg acél medálos vörös nanocord karkötő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kis herceg acél medálos vörös nanocord karkötő - termékleírás

Acél nanocord karkötőnk a szeretet jegyében született.

 Ezt az egyszerű, de mégis egyedi karkötő ajándékötletünket 

egy nanocord zsinór, és egy gravírozott 'kis herceg' kör acél medál alkotja

1943 óta számos generációt inspirált Antoine de Saint-Exupéry műve, A kis herceg.  Egy kisfiú történetét meséli el, aki egy kis bolygóról indul - magára hagyva a rózsáját -, és számtalan másik planétára jut el, megismerkedve annak különös lakóival. A szeretet, az elfogadás, a barátság regénye. Mára mindannyian tudjuk világszerte a legfontosabb üzenetet: „Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.”

A kis herceg karkötővel meglepheted magadat, ha szereted és magadénak érzed a meseregény üzenetét. Ha ajándéknak választod, akkor pedig szavak nélkül hangsúlyozhatod a szeretet és elfogadás fontosságát. 

A nemesacél más néven orvosi fém medál nem allergizál, ezért fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk. Mindemellett az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

A karkötő nanocord zsinóros kivitelének köszönhetően minden méretű csuklón kényelmes viselet. Speciális csúszócsomók segítségével van elkötve a zsinór, így méretre tudod igazítani. Fontos, hogy óvatosan húzd a zsineget a csomókon keresztül.

A karkötő 15 és 21 cm-es csuklóméret között állítható.

Termék Kis herceg acél medálos vörös nanocord karkötő termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Termék Kis herceg acél medálos vörös nanocord karkötő csoport termékei között található Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Kis herceg acél medálos vörös nanocord karkötő - termék paraméterei

Kis herceg acél medálos vörös nanocord karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Kis herceg acél medálos vörös nanocord karkötő - egyéb érdekes termékek

Kis herceg acél medálos vörös nanocord karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?