Kerti billenőkocsi rögzített fogantyúval

Kerti billenőkocsi rögzített fogantyúval

Kerti billenőkocsi rögzített fogantyúval

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 34 700 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti billenőkocsi rögzített fogantyúval - termékleírás

A felfújható kerekű, húzókarral ellátott kerti kocsi a kerti munkák nélkülözhetetlen segítője a kerti szerszámok, palánták, cserepek, föld, ágak, levelek, valamint gyümölcsök vagy zöldségek szállításához. A 3 az 1-ben többcélú kerti kocsit (kocsi, billenőkocsi és talicska egyben) tartós kialakítás jellemzi. A kocsi váza kiváló minőségű acélból készült, fekete színű bevonattal. A tartós műanyagból készült, zöld színű, speciális hornyokkal ellátott rakodótál nagy szilárdságot és tartósságot biztosít. A maximális terhelhetőség 250 kilogramm, a térfogat pedig 85 liter. Kényelmes csúszásmentes fogantyú, megkönnyíti a húzást még teljesen megrakott állapotban is. Az elforgatható, felfújható, futófelülettel ellátott kerekek tökéletesen elnyelik az ütéseket, és biztosítják a nehéz anyagok könnyű szállítását még egyenetlen terepen is. A gumiabroncsok nyomása állítható, így rugalmasan alkalmazkodnak a terepviszonyokhoz. A horganyzott acélból készült felnik hosszú élettartamot biztosítanak. A kerti kocsi speciális emelőrendszerrel van felszerelve. A rakomány kiürítéséhez egyszerűen húzza maga felé a fogantyút, majd emelje fel a rakodótálat. A biztonság érdekében a rakodótál véletlenszerű felemelésének megakadályozására zárat alkalmaztak. A kormányzott tengely megkönnyíti a manőverezést és kiváló kényelmet biztosít a kocsi használata során, még teljesen megrakott állapotban is. Műszaki adatok: Szín: zöld Méretek: 92 x 20 x 52 cm Űrtartalom: 85 l Maximális terhelhetőség: 250 kg Kocsiszerkezet: acél Felni anyaga: acél Kerekek: felfújható A készlet tartalmazza: kocsi és rögzítőelemek Főbb előnyök: A kerti kocsi 3 funkciót egyesít: utánfutó, kocsi és talicska. masszív acélszerkezet maximális teherbírás 250 kg-ig nagyon tartós rakodótál kényelmes, csúszásmentes fogantyú forgócsuklóval speciális emelőrendszer zárral nagyméretű felfújható kerekek

Termék Kerti billenőkocsi rögzített fogantyúval csoport termékei között található Kertészeti kellékek, az eladó ajánlatában Bonu.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti kellékek, boltban megtalálod Bonu.hu.

Termék Kerti billenőkocsi rögzített fogantyúval termékcsoporthoz tartozik Kerti kocsik az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Kerti billenőkocsi rögzített fogantyúval - termék paraméterei

Kerti billenőkocsi rögzített fogantyúval - ár és elérhetőség előzményei

Kerti billenőkocsi rögzített fogantyúval - egyéb érdekes termékek

Kerti billenőkocsi rögzített fogantyúval - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?