Kiváló minőségű kerti kocsi felfújható kerekeken 3in1

Kiváló minőségű kerti kocsi felfújható kerekeken 3in1

Kiváló minőségű kerti kocsi felfújható kerekeken 3in1

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 42 250 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kiváló minőségű kerti kocsi felfújható kerekeken 3in1 - termékleírás

A felfújható kerekű, húzókarral ellátott kerti kocsi a kerti munkák nélkülözhetetlen segítője a kerti szerszámok, palánták, cserepek, föld, ágak, levelek, valamint gyümölcsök vagy zöldségek szállításához.A 3 az 1-ben többcélú kerti kocsit (kocsi, billenőkocsi és talicska egyben) tartós és színezett zöld acélszerkezet jellemzi. A hordozófogantyúval ellátott tartós ponyva megkönnyíti a tartalom kiürítését. A maximális terhelhetőség 500 kilogramm, a térfogat pedig 220 liter.A kerti kocsi kényelmes, csúszásmentes fogantyúval van ellátva, i​d amely még teljesen megrakott állapotban is könnyen húzhatóvá teszi. A kettős csapágyazású, forgó, felfújható, futófelülettel ellátott kerekek tökéletesen elnyelik az ütéseket, és még a nehéz anyagok könnyű szállítását is biztosítják az egyenetlen terepen. A kiegészítő horganyzott acél felnik hosszú távú használatot garantálnak. A csuklós vonórúd megkönnyíti a jármű mögötti fordulást és húzást.Műszaki adatok:Szín: zöldMéretek: 102 x 41 x 52 cmŰrtartalom: 220 lMaximális terhelhetőség: 500 kgKocsiszerkezet: acélFelni anyaga: acélKerekek: felfújható, 26 cm-es, csapágyazott kerekekFőbb előnyök:A kerti kocsi 3 funkciót egyesít: utánfutó, kocsi és talicska.szilárd acélszerkezetmaximális teherbírás 500 kg-igkiegészítő ponyva a laza anyagok (talaj, levelek vagy homok) szállításáhozösszecsukható oldalfalaktöbbfunkciós fogantyú (utánfutóként rögzíthető quadhoz vagy kerti traktorhoz)nagyméretű, 26 cm-es felfújható kerekekráadásul INGYENES - első fémkosár

Termék Kiváló minőségű kerti kocsi felfújható kerekeken 3in1 termékcsoporthoz tartozik Kertészeti kellékek, az eladó ajánlatában Bonu.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti kocsik az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Termék Kiváló minőségű kerti kocsi felfújható kerekeken 3in1 termékcsoporthoz tartozik Kerti kellékek, boltban megtalálod Bonu.hu.

Kiváló minőségű kerti kocsi felfújható kerekeken 3in1 - termék paraméterei

Kiváló minőségű kerti kocsi felfújható kerekeken 3in1 - ár és elérhetőség előzményei

Kiváló minőségű kerti kocsi felfújható kerekeken 3in1 - egyéb érdekes termékek

Kiváló minőségű kerti kocsi felfújható kerekeken 3in1 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?