Kerékpáros sisak Bollé Stance  Szürke Matt  L(59-62)

Kerékpáros sisak Bollé Stance Szürke Matt L(59-62)

Kerékpáros sisak Bollé Stance  Szürke Matt  L(59-62)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 38 700 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerékpáros sisak Bollé Stance Szürke Matt L(59-62) - termékleírás

Sokoldalú sisak tartós héjjal, megbízható szellőzéssel és könnyű méretállítással.. A megbízható Bollé Stance kerékpáros sisak egyszerű dizájnnal, strapabíró héjjal és számos remek tulajdonsággal büszkélkedhet. A Click-To-Fit™ rendszer segítségével könnyedén és gyorsan beállíthatod a sisak illeszkedését, míg a gumírozott  állítókerék  segítségével könnyedén meghúzhatod vagy lazíthatod a sisakot, még kesztyűben is. A Bollé Stance kerékpáros sisak  11 nagy szellőzőnyílással rendelkezik, amelyek hűvösen tartják a levegőt azáltal, hogy lehetővé teszik a keringését. A beépített háló megvéd a rovaroktól, valamint a fényvisszaverő matrica és heveder gondoskodik a jó láthatóságról. Összességében ez egy sokoldalú sisak, amely alkalmas aszfaltozott utakra és kerékpárutakra is.Technikai adatok - Kerékpáros sisak Bollé Stance: Sokoldalú sisak egyszerű dizájnnal  A Click-To-Fit™ rendszer lehetővé teszi a sisak illeszkedésének egyszerű és gyors beállítását  Kifinomult szellőzőrendszer hálóval Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóság érdekében gyenge fényviszonyok mellett Szellőzőnyílások száma:  11 Súly:  503 g (M), 540 g (L)

Ezt a terméket a csoportban találja Kerékpáros sisakok a márkától Bollé, a színes változat Szürke Matt az e-shop kínálatában insportline.hu.

Kerékpáros sisak Bollé Stance Szürke Matt L(59-62) - termék paraméterei

SzínSzürke Matt
MéretSzürke Matt
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaBollé
SzínSzürke Matt
E-shopinsportline.hu

Kerékpáros sisak Bollé Stance Szürke Matt L(59-62) - ár és elérhetőség előzményei

Kerékpáros sisak Bollé Stance Szürke Matt L(59-62) - egyéb érdekes termékek

Kerékpáros sisak Bollé Stance Szürke Matt L(59-62) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?