Kerékpáros sisak Bollé Trackdown MIPS  Fekete Terepszínű Matt  M(55-59)

Kerékpáros sisak Bollé Trackdown MIPS Fekete Terepszínű Matt M(55-59)

Kerékpáros sisak Bollé Trackdown MIPS  Fekete Terepszínű Matt  M(55-59)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 94 900 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerékpáros sisak Bollé Trackdown MIPS Fekete Terepszínű Matt M(55-59) - termékleírás

Forradalmi off-road kerékpáros sisak MIPS biztonsági rendszerrel, továbbá EPS habbal a kiemelkedő ütéselnyelés és kifinomult szellőzés érdekében.. A forradalmian új Bollé Trackdown MIPS kerékpáros sisak egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. Ilyen például a 360°-os rögzítőrendszer a stabilitásért és a teljes állíthatóságért, valamint az AViD progresszív EPS, amely a kiváló szellőzést és a progresszív ütéselnyelést egyesíti. Továbbá a Sunglasses Garage  a helyén tartja a napszemüveget  és a 3 állású plexi helyet biztosít a szemüvegnek. A  Mips® biztonsági rendszer egy réteg a sisak belsejében. Általában a párnázás és az EPS habszivacs védőréteg között helyezkedik el, és 10-15 mm-es többirányú mozgást tesz lehetővé bizonyos ütéseknél, ezzel csökkentve a fejre ható erőt. Úgy tervezték, hogy hibátlanul működjön együtt a sisak kialakításával anélkül, hogy veszélyeztetné a kényelmet, a szellőzést vagy az illeszkedést. A  Mips® rendszer egy kis súrlódású rétegből áll a sisak és a fej között, amely extra védelmet nyújt az agynak, így nyugodt szívvel a kerékpározásra összpontosíthatsz.  Emellett ott van a  Click-To-Fit™ rendszer, amely lehetővé teszi a sisak illeszkedésének egyszerű és gyors finomhangolását, míg a gumírozott állítókerék segítségével könnyedén megfeszítheted vagy kilazíthatod a sisakot, még kesztyűben is. A  Bollé Trackdown MIPS kerékpáros sisak segítségével mindig biztonságban leszel.Technikai adatok - Kerékpáros sisak Bollé Trackdown MIPS: Kerékpáros terepsisak AViD progresszív EPS, MIPS® Brain Protection System  – alacsony súrlódású réteg a sisak és a fej között, amely extra védelmet nyújt az agynak A Click-To-Fit™  rendszer lehetővé teszi a sisak illeszkedésének egyszerű és gyors finomhangolását EPS hab belső réteg Kifinomult szellőzőrendszer Fokozott védelem ütközések esetén 3 állású plexi  Sunglasses Garage  amely a helyén tartja a napszemüveget Szellőzőnyílások száma:  14

Ezt a terméket a csoportban találja Kerékpáros sisakok a márkától Bollé, a színes változat Fekete Terepszínű Matt az e-shop kínálatában insportline.hu.

Termék Kerékpáros sisak Bollé Trackdown MIPS Fekete Terepszínű Matt M(55-59) termékcsoporthoz tartozik Biztonsági rendszerek, a márkához tartozik Bollé, a színes változat az Fekete Terepszínű Matt, az e-shopban megtalálod insportline.hu.

Kerékpáros sisak Bollé Trackdown MIPS Fekete Terepszínű Matt M(55-59) - termék paraméterei

SzínFekete Terepszínű Matt
MéretFekete Terepszínű Matt
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok, Biztonsági rendszerek
MárkaBollé
SzínFekete Terepszínű Matt
E-shopinsportline.hu

Kerékpáros sisak Bollé Trackdown MIPS Fekete Terepszínű Matt M(55-59) - ár és elérhetőség előzményei

Kerékpáros sisak Bollé Trackdown MIPS Fekete Terepszínű Matt M(55-59) - egyéb érdekes termékek

Kerékpáros sisak Bollé Trackdown MIPS Fekete Terepszínű Matt M(55-59) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?