Kényelmes játékszék piros színben G265-RED

Kényelmes játékszék piros színben G265-RED

Kényelmes játékszék piros színben G265-RED

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 33 180 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kényelmes játékszék piros színben G265-RED - termékleírás

A modern design és a kényelem tökéletesen jellemzi a játékszéket. Ideális a számítógépes játékok szerelmeseinek, valamint azoknak, akik sok órát töltenek a számítógép előtt. A különleges profilnak köszönhetően a székben való ülés kivételesen kényelmes. A játékszék tökéletesen illeszkedik a testhez, így használat közben is kényelmes. A játékszék nemcsak a kényelemről, hanem a gerincéről is gondoskodik. Kétségtelenül tökéletes ajándék lesz minden számítógépes játékrajongó számára. A szék kiváló minőségű anyagokból készült. Felülete sima és kellemes tapintású, valamint könnyen tisztítható. A szék esztétikusan, minden részletre odafigyelve készült. Az ágyékpárna masszázsfunkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a pihenést munka közben vagy szabadidejében. A fotelben lehetőség van az ülésmagasság és a háttámla dőlésszögének beállítására. Minden személy magasságához alkalmazkodik. A fotel dönthetősége lehetővé teszi, hogy játék, számítógépes munka vagy filmnézés közbeni pihenés közben beállítsuk testünk helyzetét. Műszaki adatok: Szín: fekete, piros Anyag:f ém + EPE hab + öko-bőr Kerekek: műanyag Maximális teherbírás: 120 kg Méretek: 24 × 60 × 84 cm Minimális ülésmagasság: 66 cm Maximális ülésmagasság: 76 cm Ülésszélesség: 53 cm Ülésmélység: 47 Két párna - a fej és a háttámla alatt Formázott kartámaszok Masszázs funkció 5 csillagos talapzat

Termék Kényelmes játékszék piros színben G265-RED termékcsoporthoz tartozik Számítógépes játékok, az e-shopban megtalálod Bonu.hu.

Kényelmes játékszék piros színben G265-RED - termék paraméterei

Kényelmes játékszék piros színben G265-RED - ár és elérhetőség előzményei

Kényelmes játékszék piros színben G265-RED - egyéb érdekes termékek

Kényelmes játékszék piros színben G265-RED - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?