Kandalló kályha Erino 7kW

Kandalló kályha Erino 7kW

Kandalló kályha Erino 7kW

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 194 618 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kandalló kályha Erino 7kW - termékleírás

A kandallókályhák használata nagyszerű módja az otthoni bemelegítésnek. Az elemet egy egyszerű időtlen forma jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe, ideális esetben hangsúlyozva a benne használt stílust - függetlenül attól, hogy a belső tér klasszikus vagy modern. Tartós öntöttvas felépítésének köszönhetően a termék sok éven át sikeresen szolgálhatja Önt. Ez az anyag még a legmagasabb hőmérsékleten is könnyen ellenáll deformáció nélkül, mivel tűz hatására nem hajlamos az olvadásra. A kályhák használata nagyon egyszerű és olcsó, mivel tűzifával fűtenek. Termékkártya: Egyéb lényegesinformációk   Telepítési és üzemeltetési útmutató, garanciajegy

Termék Kandalló kályha Erino 7kW termékcsoporthoz tartozik Kandalló kályha, a márkához tartozik NORDFLAM, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Kandalló kályha Erino 7kW - termék paraméterei

Kandalló kályha Erino 7kW - ár és elérhetőség előzményei

Kandalló kályha Erino 7kW - egyéb érdekes termékek

Kandalló kályha Erino 7kW - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?