Kandalló kályha Arica 11kW

Kandalló kályha Arica 11kW

Kandalló kályha Arica 11kW

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 304 105 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kandalló kályha Arica 11kW - termékleírás

Kandallóval könnyen felmelegítheti házát vagy nyaralóját. Ez az elem elegáns kerámia betéttel van ellátva. Dekoratív jelleget kölcsönöz a szerkezetnek, és megvédi a kemencéből lehulló szikrák égési sérüléseitől. Ez lehetővé teszi az égő tűz szabad megfigyelését. Az ARICA szabadon álló kályhák egyedülálló, innovatív kialakítású kandallókályhák. Kiváló minőségű öntöttvasból készül, és egyedi dísze eredeti rusztikus megjelenést kölcsönöz neki. Az ARICA rendelkezik az égéstér harmadlagos levegőellátásának szabályozható rendszerével, az úgynevezett 'utánégetéssel', amely a kamra hátsó falán található bemeneteken keresztül áramlik a kemencébe. Az égés során felszabaduló fagázt égeti el, amely szabályozza a kályhák hatékonyságát, csökkenti a szennyezőanyag-kibocsátást és további terelőt hoz létre a hőveszteség csökkentése érdekében. A nagy hármas üvegezés lehetővé teszi, hogy élvezze a tűz csodálatos látását. A 7 és 12 kW közötti teljesítménytartomány lehetővé teszi a kályhák használatát különböző belső terekben, eltérő fűtési igényekkel.   Egyéb lényegesinformációk Telepítési és üzemeltetési útmutató, garanciajegy Termékkártya

Ez a termék a kategóriába tartozik Kandalló kályha, a márkához tartozik NORDFLAM, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Kandalló kályha Arica 11kW - termék paraméterei

Kandalló kályha Arica 11kW - ár és elérhetőség előzményei

Kandalló kályha Arica 11kW - egyéb érdekes termékek

Kandalló kályha Arica 11kW - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?