A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 647 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A Demerara cukor a csomagolásban megkeményedhet. Ez nem befolyásolja a minőséget. Enyhe ütögetéssel újra szemcséssé tehető. A nádcukor kitűnő fanyar-édes aromát kölcsönöz az életek ízének. Használható sütemények és kalácsok készítéséhez, valamint édesítőszerként egy csésze kávéhoz vagy teához, valamint koktélokhoz. Tárolási információ: hűvös, száraz helyen tárolandó. Származási hely: Mauritius
Allergiával kapcsolatos információkGlutént tartalmazó gabonafélék: TartalmazhatTojás: TartalmazhatTej: TartalmazhatDiófélék: TartalmazhatFöldimogyoró: TartalmazhatSzezámmag: TartalmazhatSzója: TartalmazhatTárolási típusTípus: SzobahőmérsékletűC somagolási típusTípus: Csomag
A Demerara cukor a csomagolásban megkeményedhet. Ez nem befolyásolja a minőséget. Enyhe ütögetéssel újra szemcséssé tehető. A nádcukor kitűnő fanyar-édes aromát kölcsönöz az életek ízének. Használható sütemények és kalácsok készítéséhez, valamint édesítőszerként
A demerara finomítatlan nádcukor kitűnő aromát kölcsönöz az ételek ízének. Használható sütemények és kalácsok készítéséhez, valamint édesítőszerként egy csésze kávéhoz, teához
Összetevők: nádcukorA nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.Jó tudni: a boltokban
A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik
Összetevők: nádcukor A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális
Stevia 500 g cukor Kristálycukor és stevia tartalmú édesítőszer. Felhasználható kristálycukor helyett főzéshez sütéshez, befőzéshez, utóédesítéshez. 1 teáskanál stevia cukor édesítő hatása, kb. 2 teáskanál cukornak felel meg. Átlagos tápértéke 100 gr termékben:
Arany színű és tiszta, csillogó megjelenésű, kiemelkedik a gazdag aromájával, amelyet a melasz biztosít, amely bevonja a kristályokat, kellemesen ropogós, finom, karamelles ízzel. Összetevők: bio Demerara nádcukor
Nádcukorból készült kockacukor. A nádcukor a hagyományos kristálycukorral szemben finomítatlan, természetes termék, melynek előállításánál cél megőrizni eredeti melasztartalmát, ami által gazdag á
Összetevők: Teljes kiőrlésű ZABpehely 54, 4%, finomítatlan nádcukor, belga csokoládé 10% (kakaómassza, cukor, emulgeálószerek, lecitinek (SZÓJA), természetes vanília aroma, napraforgó olaj, liszt (ÁRPA, kukorica), liofilizált narancs darabok 2,5%, méz, kókuszpehely, tengeri só,
A kókuszpálma nektárjából készült cukor gazdag, karamellás ízével és aranybarna színével gazdagíthatja ételeit. Összetevők: 100% kókuszvirág cukor
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra tud teremni és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló cukorforrás. Ez nem csak
Speciális cukor mindenféle bevonóanyag elmerüléséhez Az extra finom cukor alkalmas a bevonó- és modellező anyagok feltöltésére, amikor nagy lapokra gördül. Finom szerkezete miatt a hengerelt anyagok felülete sima marad és nem tapad a hordozóhoz. Ezt a cukrot tojásfehérjében is
A világ egyik legértékesebb só fajtája a Himalája só, amelyet gépi szennyezés nélkül, kézi erővel termelnek ki. Nyomelemekben és ásványi anyagokban rendkívül gazdag
A világ egyik legértékesebb só fajtája a Himalája só, amelyet gépi szennyezés nélkül, kézi erővel termelnek ki. Nyomelemekben és ásványi anyagokban redkívül gazdag
Ez a kiváló minőségű, kiválasztott összetevőkből, mint karamellizált cukor és tej, készült karamellcsokoládé, gazdag karamellcukorka, vaj, tejszín és csipetnyi só ízeiben bővelkedik, amelyek együttesen csodálatos élményt nyújtanak. Élvezze halvány borostyán színét és