A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 342 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Termék Premium Natura kókuszvirág cukor 500 g EAN kóddal van jelölve 5999861543106.
Kategória | Cukor |
EAN | 5999861543106 |
A kókuszpálma nektárjából készült cukor gazdag, karamellás ízével és aranybarna színével gazdagíthatja ételeit. Összetevők: 100% kókuszvirág cukor
A kalória- és szénhidráttartalma közel azonos a hagyományos kristálycukoréval, íze azonban kevésbé intenzív, enyhén karamellás. Tápanyagban gazdag, finomítatlan, természetes édesítőszer. Felhasználható közvetlenül édesítőként, de használható sütéshez, főzéshez,
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt
Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is. Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristáylosra párolják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2,
A FRUKTÓZ természetes cukor. Nemcsak csillapítja az éhséget, hanem megfelelő energiával is ellátja. Az egyéb étrendi cukrokkal ellentétben a fruktóznak nincs szüksége inzulinra ahhoz, hogy bejusson a szervezet sejtjeibe. A fruktózt növényekből - például articsókából,
Szafi Free Ötszörös édesítő hatású kókuszvirág cukor steviával 300 gKókuszvirágcukor és szteviol glikozid alapú asztali édesítőszerÖsszetevők: Kókuszvirágcukor (98%), szteviol-glikozidokNem tartalmaz cukoralkoholt, nem hashajtó hatású, így az erre érzékenyek is
Natura áfonyás müzli 500g Összetevők: zabpehely, aszalt vörös áfonya 15 % (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj), árpapehely, búzapehely, rozspehely, pörkölt földimogyoró, lenmag. Allergének a termékben: glutén, földimogyoró (aláhúzással jelölve az összetevők között)
Enyhén karamell ízű cukor.Sütéshez, főzéshez kiváló. A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi anyagok is benne maradjanak a
Összetevők: kókuszvirág cukor, gluténmentes zabpehelyliszt, kókuszkrém (természetes kókuszkrém, stabilizátorok /xantán gumi, guargumi, karragén/), csökkentett zsírtartalmú mandulaliszt, ivóvíz, tápióka keményítő, citromlé, kókuszolaj, térfogatnövelő szer:
Összetevők: Törökmogyoró, kókuszvirág cukor, tojás, tápiókaliszt, mandula őrlemény, kakaópor, kókuszzsír, útifű maghéj, tojássárgája, aszkorbinsav, vaníliakivonat, szódabikarbóna. Allergéninfók: mogyorót, tojást és mandulát tartalmaz! A termék alacsony glikémiás
A termék alacsony glikémiás indexszel rendelkezik. A terméknek enyhén karamellás íze van, innen ismerni meg a 100%-os kókuszvirág cukrot, melyet a kókuszpálma virág nektárjából nyernek ki. Sütésre, főzésre egyaránt alkalmas, kellemes ízű természetes édesítő. 100%-ban
A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik
Összetevők: kókuszvirág cukor, tápiókaliszt, dióbél, tojás, kókuszzsír, kókuszliszt, útifű maghéj, reszelt narancs, fahéj, vanilia, aszkorbinsav, só, szódabikarbóna. Allergéninfók: tojást, diót és citrusfélét tartalmaz! A termék alacsony glikémiás indexű, kézműves,
Stevia 500 g cukor Kristálycukor és stevia tartalmú édesítőszer. Felhasználható kristálycukor helyett főzéshez sütéshez, befőzéshez, utóédesítéshez. 1 teáskanál stevia cukor édesítő hatása, kb. 2 teáskanál cukornak felel meg. Átlagos tápértéke 100 gr termékben:
Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is. Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristáylosra párolják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2,
Összetevők: kölesliszt, tápióka keményitő, kókuszvirág cukor,kókuszolaj, só, B1 vitamin. Átlagos tápérték 100 gr késztermékben: energia 1469kJ/348 kcal, zsir:12,5g-telitett zsir:9,7g,szénhidrát:56,8g-ebből cukrok:21,9g,rost:2,0g, fehérje:4,6g,só:0,15g , b1 vitamin:0,8g(160%)
A FRUKTÓZ természetes cukor. Nemcsak csillapítja az éhséget, hanem megfelelő energiával is ellátja. Az egyéb étrendi cukrokkal ellentétben a fruktóznak nincs szüksége inzulinra ahhoz, hogy bejusson a szervezet sejtjeibe. A fruktózt növényekből - például articsókából,
Enyhén karamell ízű cukor.Sütéshez, főzéshez kiváló. A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi anyagok is benne maradjanak a
Speciális cukor mindenféle bevonóanyag elmerüléséhez Az extra finom cukor alkalmas a bevonó- és modellező anyagok feltöltésére, amikor nagy lapokra gördül. Finom szerkezete miatt a hengerelt anyagok felülete sima marad és nem tapad a hordozóhoz. Ezt a cukrot tojásfehérjében is