A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 948 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Enyhén karamell ízű cukor.Sütéshez, főzéshez kiváló. A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi anyagok is benne maradjanak a termékben.A nád- és répacukorhoz hasonlóan a kókuszvirágcukor is főleg szacharózbol áll, tehát energiatartalma is ugyanannyi. Cukorbetegeknek, diétázóknak nem javasolt a fogyasztása.Ugyan tartalmaz néhány fontos vitamint és ásványi anyagot, de mivel ezek kis mennyiségben vannak jelen és kókuszvirágcukorból nem ajánlott és nem is tudnánk akkora mennyiséget elfogyasztani, amivel fedezni tudnánk bármelyik javasolt napi adagját ezeknek a tápanyagoknak, így a kókuszvirágcukor nem nevezhető kimondottan egészségesnek. Viszont tény, ha már cukrot fogyasztunk, ez egy egészségesebb és természetesebb alternatívát nyújt.A kókuszvirágcukor egyedi, kissé melaszos íze és illata mindent, még a leghétköznapibb teát is különlegesen élvezetessé teszi.Mivel könnyen karamelizálható, kifejezetten ajánlott erre a célra, például karamellás alma készítéséhez.Összetevők: kókuszvirágcukorTápanyagtartalom (100 g-ban):Energiaérték:1643 kJ / 387 KcalZsír:0,17 g- amelyből telített zsírsavak:0,17 gSzénhidrát:95,3 g- amelyből cukor:95,3 gFehérje:1 gSó:0,45 gSzáraz, hűvös helyen tartandó!Származási ország: Indonézia.
Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energia:1705 kJ /402 kcal. Fehérje: 1,06 g. Szénhidrát: 97,85 g. Zsír: 0,15 g.
Termék Naturmind kókuszvirág cukor 500 g EAN kóddal van jelölve 5999559312748.
Kategória | Cukor |
EAN | 5999559312748 |
Enyhén karamell ízű cukor.Sütéshez, főzéshez kiváló. A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi anyagok is benne maradjanak a
Enyhén karamell ízű cukor.Sütéshez, főzéshez kiváló. A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi anyagok is benne maradjanak a
A kókuszpálma nektárjából készült cukor gazdag, karamellás ízével és aranybarna színével gazdagíthatja ételeit. Összetevők: 100% kókuszvirág cukor
A kalória- és szénhidráttartalma közel azonos a hagyományos kristálycukoréval, íze azonban kevésbé intenzív, enyhén karamellás. Tápanyagban gazdag, finomítatlan, természetes édesítőszer. Felhasználható közvetlenül édesítőként, de használható sütéshez, főzéshez,
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt
Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is. Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristáylosra párolják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2,
Szafi Free Ötszörös édesítő hatású kókuszvirág cukor steviával 300 gKókuszvirágcukor és szteviol glikozid alapú asztali édesítőszerÖsszetevők: Kókuszvirágcukor (98%), szteviol-glikozidokNem tartalmaz cukoralkoholt, nem hashajtó hatású, így az erre érzékenyek is
Ez a legédesebb ízü cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb elegendő. Cukorbetegek is fogyaszthatják, de napi 30g-nál több nem ajánlott. Felhasználása: édesítésre bárhol, a hagyományos fehér cukor. Laktóz mentes, natúr termék, nem génmanipulált,
Összetevők: kókuszvirág cukor, gluténmentes zabpehelyliszt, kókuszkrém (természetes kókuszkrém, stabilizátorok /xantán gumi, guargumi, karragén/), csökkentett zsírtartalmú mandulaliszt, ivóvíz, tápióka keményítő, citromlé, kókuszolaj, térfogatnövelő szer:
Összetevők: Törökmogyoró, kókuszvirág cukor, tojás, tápiókaliszt, mandula őrlemény, kakaópor, kókuszzsír, útifű maghéj, tojássárgája, aszkorbinsav, vaníliakivonat, szódabikarbóna. Allergéninfók: mogyorót, tojást és mandulát tartalmaz! A termék alacsony glikémiás
A termék alacsony glikémiás indexszel rendelkezik. A terméknek enyhén karamellás íze van, innen ismerni meg a 100%-os kókuszvirág cukrot, melyet a kókuszpálma virág nektárjából nyernek ki. Sütésre, főzésre egyaránt alkalmas, kellemes ízű természetes édesítő. 100%-ban
Összetevők: kókuszvirág cukor, tápiókaliszt, dióbél, tojás, kókuszzsír, kókuszliszt, útifű maghéj, reszelt narancs, fahéj, vanilia, aszkorbinsav, só, szódabikarbóna. Allergéninfók: tojást, diót és citrusfélét tartalmaz! A termék alacsony glikémiás indexű, kézműves,
Stevia 500 g cukor Kristálycukor és stevia tartalmú édesítőszer. Felhasználható kristálycukor helyett főzéshez sütéshez, befőzéshez, utóédesítéshez. 1 teáskanál stevia cukor édesítő hatása, kb. 2 teáskanál cukornak felel meg. Átlagos tápértéke 100 gr termékben:
Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is. Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristáylosra párolják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2,
Összetevők: kölesliszt, tápióka keményitő, kókuszvirág cukor,kókuszolaj, só, B1 vitamin. Átlagos tápérték 100 gr késztermékben: energia 1469kJ/348 kcal, zsir:12,5g-telitett zsir:9,7g,szénhidrát:56,8g-ebből cukrok:21,9g,rost:2,0g, fehérje:4,6g,só:0,15g , b1 vitamin:0,8g(160%)
Speciális cukor mindenféle bevonóanyag elmerüléséhez Az extra finom cukor alkalmas a bevonó- és modellező anyagok feltöltésére, amikor nagy lapokra gördül. Finom szerkezete miatt a hengerelt anyagok felülete sima marad és nem tapad a hordozóhoz. Ezt a cukrot tojásfehérjében is
Alternatív édesítőszer enyhén karamelles ízzel. A Rapunzel kókuszvirágcukrot indonéz termelők hagyományosan kézi munkával állítják elő, és ez a munka a térségben számos családnak ad biztos megélhetést. A kókuszpálma virágbimbóját megvágják, melyből a kifolyó levet
Összetevők: földimogyorókrém, tápiókakeményítő, The Bridge Bio rizsital, kókuszvirág cukor, növényi zsír (kókuszzsír), mandulaliszt, lenmagpehely, édesítőszer (eritrit), térfogatnövelő szerek (nátrium-karbonátok), antioxidáns (aszkorbinsav)
Vegán, gluténmentes, alacsony glikémiás indexű (35) természetes édesítőszer. A szervezetben lassan szívódik fel és nem emeli meg nagyon a vércukorszintet. A kókuszpálma virág nektárjából készült tradicionális ázsiai édesítőszer, mely ma az egyik leginkább ajánlott
gluténmentes búzakeményítő, dextróz, vaníliás cukor (cukor, vanillinkristály), sovány tejpor, kukoricaliszt, stabilizátor (guarmagliszt), só, térfogatnövelő szer (Na-bikarbonát)
A FRUKTÓZ természetes cukor. Nemcsak csillapítja az éhséget, hanem megfelelő energiával is ellátja. Az egyéb étrendi cukrokkal ellentétben a fruktóznak nincs szüksége inzulinra ahhoz, hogy bejusson a szervezet sejtjeibe. A fruktózt növényekből - például articsókából,