A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 315 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Ez a kiváló minőségű, kiválasztott összetevőkből, mint karamellizált cukor és tej, készült karamellcsokoládé, gazdag karamellcukorka, vaj, tejszín és csipetnyi só ízeiben bővelkedik, amelyek együttesen csodálatos élményt nyújtanak. Élvezze halvány borostyán színét és arany színű árnyalatát, amelyet gyakorlatilag bárhol felhasználhat. A Callebaut Chocolate Callets Gold egyedülálló csokoládé pelyhek intenzív, de kiegyensúlyozott karamell csokoládéval, gazdag karamell, vaj, tejszín és csipetnyi só együttesével. A csokoládé pelyhek csodálatos, meleg karamell és halvány borostyán színűek arany színű árnyalattal. A pelyhek a legjobb belga csokoládéből készülnek, és ideálisak csokoládék, pralinék, ganache és még sok más finomság készítésére. Természetesen használhatja cupcake vagy sütemények bevonásához, vagy az egyre népszerűbb 'csurgatott' tortákra. A tökéletesen kiegyensúlyozott és teljes íz elérése érdekében a Callebaut csokoládé készítői kakaóbabot kevertek 3 különböző országból: Elefántcsontpart, Ghána és Ecuador. A különböző hőmérsékletek miatt a pelyhek megolvadhatnak szállítás közben. Használhatóak továbbra is, de előfordulhat, hogy nem térnek vissza az eredeti csepp alakba. Az optimális hőmérsékleten történő feldolgozáshoz kövesse a csomagoláson szereplő utasításokat. Tartalom: 250 g Tárolás: 12-20 °C, sötét, szagtalan környezetben. Arany sárgabarack bonbon Tipp: Hogyan lehet létrehozni a márványozott csokoládé megjelenést? Öntsön egymásra egyforma rétegeket az arany és a fehér csokoládéból egy mérőpohárba. Csurgassa bele a keveréket egy formába, hogy megkapja a kívánt márvány hatást. A receptben található nyersanyagok GYÜMÖLCS PASZTA HOZZÁVALÓK ELKÉSZÍTÉS 250 g sárgabarack püré 150 g dextróz 6 g sárga pektin Keverje össze.
Termék Karamell ízű arany csokoládé Gold Callets - 250 g - Callebaut az EAN kód írja le 5410522555257.
Szín | Mokka krém/Elefántcsont |
Anyag | Karamell |
Kategória | Krémek, Gólok, Cukor, Csokoládé |
EAN | 5410522555257 |
Ez a kiváló minőségű, kiválasztott összetevőkből, mint karamellizált cukor és tej, készült karamellcsokoládé, gazdag karamellcukorka, vaj, tejszín és csipetnyi só ízeiben bővelkedik, amelyek együttesen csodálatos élményt nyújtanak. Élvezze halvány borostyán színét és
Callebaut Callets Ruby rózsaszín csokoládé 'ruby kakaóbabból'. A Ruby Magnum TV reklámjából ismert. | Az ét-, tej- és fehér csokoládé mellett a RUBY az eltelt 80 év legszokatlanabb felfedezése a csokoládék terén. Ez az anya természet ajándéka felkészíti Önt a csokoládé
Citromos ízű belga csokoládé, világos zöld színű. Citrom ízű belga csokoládé, zöld színű, praliné készítéséhez, súly 250 g | Összetevők: cukor, kakaózsír (27,5%), tejpor, szójalecitin, természetes citrom aroma, színezékek E132, E100, természetes vanília
Csokoládé dekoráció belga gyártótól - karamell ízű fürtök, 50 g-os csomagolásban. | Összetevők: | Cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, tejsavópor, laktóz, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin (E322),természetes vaníliaaroma, vajolaj, paprikakivonat színezék (E160c).. | Tápérték
Csokoládé dekoráció karamell ízzel - nagyobb kiszerelésben is kínáljuk - 500gÖsszetevők: | Cukor, , kakaó, maláta, száraz karamell, teljes zsírtartalmú tej, száraz karamell, sajt, laktóz, kakaó, massza, emulg, tor: szójaý lecitin (E322),kiegészítő vaníliaý aroma, má
Kiváló minőségű, 70%-os kakaótartalmú csokoládétermék. Kiváló minőségű, 70%-os kakaótartalmú csokoládétermék, amely modellező csokoládé, csokoládé praliné testek készítésére is alkalmas. Tömeg 250 g, kis pellet. | Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaópor
A nyers kakaóvaj kedvező tulajdonságai: természetes, erős kakaó/ csokoládé illatú, így az általános bőrápolás mellett minden évszakban kényezteti a lelkünket is. Nyáron kifejezetten napvédőként vagy napozás után ajánlott, fényvédő faktora 6-os körüli, félárnyékban
A nyers kakaóvaj kedvező tulajdonságai: természetes, erős kakaó/ csokoládé illatú, így az általános bőrápolás mellett minden évszakban kényezteti a lelkünket is. Nyáron kifejezetten napvédőként vagy napozás után ajánlott, fényvédő faktora 6-os körüli, félárnyékban
MAGAS FEHÉRJETARTALMÚ SZELET, CUKOR, LAKTÓZ, GLUTÉN ÉS ASZPARTÁM NÉLKÜL, KÓKUSZZSÍRRAL.GMO mentesAszpartámmentesMagas biológiai értékű, kiemelkedő fehérjetartalomSztíviával, szukralózzal és cukoralkohollal édesítveMagas élelmi rosttartalomBevonat nélkülAlacsony
Azonnal oldódó cikória alapú gabonakávé kivonatok, 100% cikória, klasszikus, csokoládé és karamell ízű ill. 3in1 kiszerelésben . Koffeinmentes, így fogyasztható bármely napszakban. Elkészítési javaslat: 2 teáskanálnyi kivonatot adunk egy csésze forró vízhez vagy tejhez
Barna színű, csokoládé ízű sodort fondant Dániából torták és sütemények bevonására, illetve díszek modellezésére praktikus 250 g-os kiszerelésben. Kis csomag barna fondant torta bevonásához és alapmodellezéshez Odense-ből. Ez a 250 g-os csomagban lévő tortabevonó ideális
Összetevők: gabona alap (kukorica liszt, rizsliszt, cukor, laktóz, kakaó, só), csokoládé ízű töltelék 30 százalék (cukor, növényi zsír, kakaómassza 5 százalék, tej, savó, kakaó, emulgeálószer:szója lecitin, aroma). Tartalmazhat földimogyorót, dióféléket, glutén
Összetevők: Teljes kiőrlésű ZABpehely 54, 4%, finomítatlan nádcukor, belga csokoládé 10% (kakaómassza, cukor, emulgeálószerek, lecitinek (SZÓJA), természetes vanília aroma, napraforgó olaj, liszt (ÁRPA, kukorica), liofilizált narancs darabok 2,5%, méz, kókuszpehely, tengeri só,
Finom arany gyöngypor a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé fényes csillogó hatásához. Használhatja a gyöngyház színű finom aranyat a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé csillogó hatásához. Az arany gyöngy szín megvilágítja az
Finom arany pasztell színű, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé fényes csillogó hatására. Használhatja a gyöngyház színű finom aranyat a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé csillogó hatásához. Az arany gyöngy szín megvilágítja
Sűrű, krémes csokoládé ízű forróital készíthető a por segítségével, amely kitűnő növényi fehérjeforrás a nap bármelyik szakaszában. A termék nem tartalmaz tejszármazékot és édesítést, így diéta és ízlés szerint egyénileg ízesíthető. (16-17 adagra elegendő)
Ezt a krémet a gyártó a fagylaltkrémek és az Ön desszertjeinek feljavítására tervezte. Ez egy félig folyékony fehér csokoládékrém ostyadarabokkal és kókuszreszelékkel. Szereti a Rafaelo pralinét? Akkor ez itt neked való. Egy isteni finom krém, amely magával ragad.Tárolás
A Beanies kávé ízei feledtetik a cukor ízét, így csak 2 kalória 1 adag. Egy üveg 25 adagot tartalmaz.Egy csésze kávé elkészítéséhez adjunk kávéskanál Beanies kávét (1,5-2g), amit 2dl forró vízben keverjünk el. Majd ízesítsük ízlés szerint. Felbontás után 3 hónapon
Finom, mélysárga színű por, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásának érdekében. Finom, mély, élénk sárga port használhat a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásához. A sárga szín világít olyan
Összetevők Kukorica, cukor *, búzaliszt * (búza *, rozs *), rizs *, kukorica szirup, kakaópor * (5%), csokoládé por * (2,5%) (cukor *, kakaópor, kakaóvaj *, természetes vanília por * , emulgeálósz
Szikrázó cukorkristályok cukrászsütemények, csokoládé, fagylalt, pékáruk stb. díszítésére. A kristályokat közvetlen díszítésre tervezték, nem kell semmilyen módon módosítani őket. Arany dekoratív kristálycukor - 50 g | Eredeti módját keresi édessége, csokoládéja vagy
Ketogén és Paleo diétába beilleszthető kollagénes csokoládé, gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmazó tiszta energiaforrás. A ketogén és golyóálló diéta szerelmeseinek nyújt édes de bűnözésmentes tiszta energiát. DE NEM CSAK NEKIK! Kollagénnel és mct olajjal