Függesztett lámpa fa 120 cm LED-del távirányítóval - Ajdin

Függesztett lámpa fa 120 cm LED-del távirányítóval - Ajdin

Függesztett lámpa fa 120 cm LED-del távirányítóval - Ajdin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 81 532,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Függesztett lámpa fa 120 cm LED-del távirányítóval - Ajdin - termékleírás

Vigye be otthonába a modern hangulatot az Ajdin függőlámpával. Ez a hosszúkás lámpa fából készült acéllal és gyönyörű barna színű. Magassága 120 cm, hossza 120 cm, szélessége 30 cm. A szerelőlap magassága 3,5 cm, hossza 26 cm, szélessége 8,5 cm. A fényforrás rögzítve van a lámpatestben, nem cserélhető. Ez a fényforrás 20 000 égési órát bír, és a mellékelt dimmerrel szabályozható. Ezzel a távirányítóval beállíthatja, hogy milyen erős és milyen meleg legyen a fény. Ezenkívül időzítőt is beállíthat, vagy bekapcsolhatja az éjszakai lámpát. Ha növényeket, gyógynövényeket vagy fényképeket helyez el a fatányérra, otthonos és személyes lámpát varázsol belőle. Varázsoljon igazi szemet gyönyörködtetőt otthonába ezzel az Ajdinnel.

Termék Függesztett lámpa fa 120 cm LED-del távirányítóval - Ajdin csoport termékei között található LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus.

Függesztett lámpa fa 120 cm LED-del távirányítóval - Ajdin - termék paraméterei

Függesztett lámpa fa 120 cm LED-del távirányítóval - Ajdin - ár és elérhetőség előzményei

Függesztett lámpa fa 120 cm LED-del távirányítóval - Ajdin - egyéb érdekes termékek

Függesztett lámpa fa 120 cm LED-del távirányítóval - Ajdin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?