Férfiak szélálló dzseki Silvini Lupo MJ2100 tigriskék

Férfiak szélálló dzseki Silvini Lupo MJ2100 tigriskék

Férfiak szélálló dzseki Silvini Lupo MJ2100 tigriskék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 73 968 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfiak szélálló dzseki Silvini Lupo MJ2100 tigriskék - termékleírás

Férfiak szélálló dzseki Silvini Lupo MJ2100 tigriskék Férfi szigetelt síléc lupo széldzseki PrimaLoft® szigeteléssel Gold 80g. Bár ez az egyik legmelegebb kabátunk, ez az egyik legmelegebb kabátunk könnyű, légáteresztő és csomagolható egy hátizsákba, amikor kimozdulsz. A kabát szabása lazább, az elülső cipzárak magasabban helyezkednek el, hogy könnyen hozzáférhetőek legyenek még a kabátban is a hátizsákot viselve. Természetesen vannak külső és belső övzsebek - zsebek a mellkas felett kívül, belső mély hálós zsebek az alján a kabáton. A Lupo dzseki könnyen állítható kapucnival rendelkezik, speciális fékrendszerrel és a sisakkal kompatibilis, megerősített napellenzővel. Nem hiányzik cipzáras belső zseb, biztonsági fényvisszaverő elemek és stílusos farkas - a síelők védőszentje - folt a bal vállon. A hegyek témája összefonódik a kabát egyéb részleteivel, és egy díszítő motívumot is találsz rajta hegyek a bélésen és a külső varrásokon. Anyag Széldzseki WR QuatroFLEX YKK - bevált minőségű cipzárak, japán csúcstechnológia, garancia a megbízhatóságra primaloft - szintetikus hőszigetelő anyag a Prima loft . Rugalmas, jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, mivel a speciálisan kezelt szálak nem szívják magukba a nedvességet. Az anyag még nedves állapotban is megtartja a hőt. Tulajdonságait tekintve a tollakhoz hasonló. Évszakok tavasz, ősz, tél Kabátok » Sport kabátok » Férfiak szélálló dzseki Silvini Lupo MJ2100 tigriskék

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi kabátok a márkától Silvini.

Termék Férfiak szélálló dzseki Silvini Lupo MJ2100 tigriskék csoport termékei között található Férfi dzsekik, a márkához tartozik Silvini.

Férfiak szélálló dzseki Silvini Lupo MJ2100 tigriskék - termék paraméterei

nagyság4XL
nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik, Sílécek
MárkaSilvini

Férfiak szélálló dzseki Silvini Lupo MJ2100 tigriskék - ár és elérhetőség előzményei

Férfiak szélálló dzseki Silvini Lupo MJ2100 tigriskék - egyéb érdekes termékek

Férfiak szélálló dzseki Silvini Lupo MJ2100 tigriskék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?