Férfiak futnak rövidnadrág NORDBLANC Harcos szürke NBSPM7624_GRA

Férfiak futnak rövidnadrág NORDBLANC Harcos szürke NBSPM7624_GRA

Férfiak futnak rövidnadrág NORDBLANC Harcos szürke NBSPM7624_GRA

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 17 170 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfiak futnak rövidnadrág NORDBLANC Harcos szürke NBSPM7624_GRA - termékleírás

Férfiak futnak rövidnadrág NORDBLANC Harcos szürke NBSPM7624_GRA Férfi futónadrág ultrakönnyű sztreccs anyagból, DRYFOR® gyorsszárító kezeléssel. Ezek a futónadrágok nagyszerű társak lesznek a futás során minden távon. Könnyű, rugalmas és légáteresztő anyagból készültek anyagból készült, gyorsan száradó DRYFOR® kezeléssel. Elasztikus derékpánt kényelmesen illeszkedik a csípőn, és a húzózsinórral ellátott derékpánt lehetővé teszi, hogy a nadrágot a kényelemhez igazítsd. Az esti vagy kora reggeli edzések biztonságát a következők biztosítják biztonsági fényvisszaverő elemek. A cipzáras hátsó zseb kényelmesen tárolja az edzéshez szükséges apróságokat. Előnyök: LélegzőSegít a testhőmérséklet szabályozásában és tökéletes hőkomfortot biztosít bármilyen időjárási körülmények között. SzárítóA felesleges nedvességet és az izzadságot elvezeti, amely gyorsabban párolog, így mindig száraz és kényelmes marad. Könnyű súlyA könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít.ElasztikusA rugalmas anyag mozgásszabadságot és maximális kényelmet biztosít bármilyen tevékenység során.Reflektív elemekA fényvisszaverő elemek sokszorosára növelik a láthatóságot a szürkületben és a sötétben.Technológia: DRYFOR® Funkcionális szál, amely tökéletesen felszívja a testnedvességet és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. Rövidnadrág és szoknya » rövidnadrág, 3 » 4 nadrág » Férfiak futnak rövidnadrág NORDBLANC Harcos szürke NBSPM7624_GRA

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi rövidnadrág a márkától Nordblanc.

Termék Férfiak futnak rövidnadrág NORDBLANC Harcos szürke NBSPM7624_GRA csoport termékei között található Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfiak futnak rövidnadrág NORDBLANC Harcos szürke NBSPM7624_GRA - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág, Fűtők
MárkaNordblanc

Férfiak futnak rövidnadrág NORDBLANC Harcos szürke NBSPM7624_GRA - ár és elérhetőség előzményei

Férfiak futnak rövidnadrág NORDBLANC Harcos szürke NBSPM7624_GRA - kapcsolódó blogcikkeket

Hogyan spóroljunk árammal?

A villamos energia fogyasztás jelentős költségtételt jelent a családi költségvetésben.

Férfiak futnak rövidnadrág NORDBLANC Harcos szürke NBSPM7624_GRA - egyéb érdekes termékek

Férfiak futnak rövidnadrág NORDBLANC Harcos szürke NBSPM7624_GRA - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?