Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 21 857 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU - termékleírás

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU Nagyon tartós DOUBLELITE anyagból készült Nordblanc SALVAGE kültVenai rövidnadrág. Tak anyag teljesen szélálló. Ennek köszönhetően ezek a nadrágDovod több mint 10 éve a kTendonálatunk legnépszerűbb rövidnadrágjai. Ez egy igazán első osztályú anyag, nagy tulajdonságDovodkal. Az anyag nem tapad a szennyeződéshez, gyorsan szárad és abszolút minimális karbantartást igényel. Kifinomult vágás, UV-védelem, a nadrág és a cipzáras zseb derékében rejtett, a szegélyben elrejthető heveder teljes kényelmet nyújt extrém körülmények között, még akkor is, ha rendesen viselik. Alkalmas minden szabadtVenai tevékenységre, különösen trekking és túrázáshoz. Kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően akár többnapos túrákat is Enjoyhet a maximális kényelem mellett. ELSheNYÖK SZÉNAK Ellenáll az erős szélszélnek, és kényelmesnek tartja még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. UV VÉDELEM A felhasznált anyag kiszűri a nap ultraibolya sugarait és védi a bőrt a káros hatásDovodtól. RUGALMAS A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység közben. GYORS SZÁRÍTÁS Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig száraz és kényelmes. FOGASKERÉK öv ANYAGOK ÉS KARBANTARTÁS Anyag: 87% nylon, 13% spandex A sport- és műszaki ruházat hosszú élettartamának megőrzése Venadekében figyelni kell a megfelelő ápolásra, amely elsősorban annak az anyagnak a típusától és tulajdonságaitól függ, amelyből a terméket gyártják. TECHNOLÓGIA DRYFOR® Funkcionális rost, amely tökéletesen elnyeli a test nedvességét és eltávolítja az izzadságot. A felületén található mikrohornyDovodnak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távolodik el az anyag külsejétől, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a tulajdonság lehetővé teszi az anyag számára a testhőmVenaséklet tökéletes szabályozását. Rövidnadrág és szoknya » rövidnadrág, 3 » 4 nadrág » Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU

Termék Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU termékcsoporthoz tartozik Férfi rövidnadrág a márkától Nordblanc az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU - ár és elérhetőség előzményei

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU - egyéb érdekes termékek

Férfi szabadtvenai rövidnadrág Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?